Het inschrijfformulier voor het Belfelds Volleybalfestival op zaterdag 17 juni is gesloten. Je ontvangt voor het toernooi een mail met meer informatie.

Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Programma 

Jeugd
9.30 - Aanmelden jeugdtoernooi
9.45 - Welkomstwoord en bekend maken teams
10.00 – Start jeugdtoernooi
11.45 - Prijsuitreiking jeugdtoernooi

Senioren
13.45 - Aanmelden seniorentoernooi
14.15 - Welkomstwoord
14.30 - Start seniorentoernooi
18.00 - Prijsuitreiking seniorentoernooi

BBQ/party
18.15 - Opening BBQ
20.00 - Afterparty met DJ!

 

Praktische informatie 

Wedstrijdsecretariaat
Geef bij het wedstrijdsecretariaat aan dat jij en/of je team aanwezig zijn op het toernooi! Hier ontvang je het speelschema en verdere informatie over het toernooi. Daarnaast regelt het wedstrijdsecretariaat alles rond de wedstrijden, uitslagen en standen en zijn zij de ‘speaker’ die de wedstrijden omroept. Mochten er vragen zijn over het toernooi, kun je hier terecht. 

EHBO
Er is tijdens het toernooi EHBO aanwezig op het sportpark. De EHBO is te vinden naast het wedstrijdsecretariaat, zie plattegrond.

Kantine
De kantine is tijdens het hele toernooi geopend! Hier kun je eten en drinken kopen.

Barbecue
Vanaf 18.15 uur begint de barbecue voor de personen die zich hiervoor hebben aangemeld. Bonnen voor de barbecue kun je afhalen bij het wedstrijdsecretariaat.

Kleedlokalen
De kleedlokalen onder de kantine zijn geopend. Hier kun je je omkleden en na afloop van het toernooi douchen. Daarnaast kun je (op eigen risico) je spullen in het kleedlokaal laten liggen.