De club had met Sonja Smeets al een vertrouwenspersoon maar daar komt nog een tweede bij: Yvon van Aarssen. Zo kun je in geval van een incident altijd terecht bij iemand bij wie jij je prettig voelt. Yvon van Aarssen is niet geheel een onbekende, ze was lid van de juegdcommissie en was ook bestuurslid. Ze stelt zich zelf even voor, lees daarvoor verder.

Hallo,

Ik ben door het bestuur benaderd of ik naast Sonja ook vertrouwenspersoon wilde worden voor BVC Holyoke. Na een gesprek samen met Sonja en Thomas heb ik hierop ja gezegd. Voor diegenen die mijn nog niet kennen zal ik mij even voor stellen.

Mijn naam is Yvon van Aarssen, ben getrouwd en heb 2 zonen waarvan en 1 aan volley doet bij Heren 1 op dit moment. Mijn hobby's zijn boetseren en verder sport ik 2 per week bij Villa Vitalis.  Ook doe ik enkele vrijwillerstaken voor vastelaovond vereniging de Beerpiep in Tegelen. Dit is tijdens vastelaovond tijd wat meer dan de rest van het jaar. 

Ik ben al enkele jaren vrijwilliger binnen de vereniging en heb al bij verschillende commissies een steentje bij gedragen. Zo ben ik lid geweest van de jeugdcommissie en heb ik enkele jaren een bestuursfunctie gehad. Maar door drukte op het werk en scholingen heb ik de functie moeten beëindigen. Op dit moment regel ik dat de verjaardagskaarten voor de jeugd en de kerstkaarten bij de bezorgers komen binnen de vereniging, zodat ze deze kunnen gaan bezorgen. 

Ik werk bij de Zorggroep als thuiszorg medewerker. Ik ben verzorgende IG en coördinator in Zorg en Diensten, in Reuver Locatie Bosdael. Dus ik ben ook bekend met vertrouwen en geheimhouding naar mensen toe. Ook moet ik tijdens mijn werk goed luisteren wat cliënten zeggen en waarom ze op een bepaalde manier ergens op reageren.

Een verhaal heeft altijd twee kanten en deze beide kanten zul je moeten aanhoren en zo neutraal mogelijk moeten proberen oplossen bij onenigheden of conflicten.  Dus mogen jullie ergens binnen BCH Holyoke ergens tegen aan lopen en hebben jullie vragen of hierbij hulp nodig van ons, schroom dan niet en vraag om hulp van Sonja of mij.

Yvon is bereikbaar via vertrouwenspersoonyvon@bvcholyoke.nl
Sonja is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

yvon