Zowel Meisjes C1 als C2 hebben dit weekend goede prestaties geleverd. Meisjes C2 moest ztaerdag voor de héle club het spits afbijten in de officiële competitie tegen Peelpush. En wat een start: 3-1! De C1 speelde nog een oefentoernooi in St. Odiliënberg en daar waren prijzen te verdelen. Ze behaalden daar een tweede plek en mochten daarom een mooie medaille omhangen.  Lees verder voor een verslag van de eerste competitiewedstrijd van de C2 en voor foto's.

MC2 mocht als eerste van de club de spits afbijten van het nieuwe competitieseizoen. MC2 is een geheel nieuw als C-team (Oud niveau 6). Er was met de coach (Eelco) en assistent-coach (Wilbert) afgesproken om om 12:00 uur omgekleed in de zaal aanwezig te zijn. De meiden waren zeer zenuwachtig. De coach had alles met ze door genomen van net opbouw tot alles opruimen. 

De aanvoerster Sanne heeft de warming-up geleid, wat ze uitstekend heeft uitgevoerd. Na het inspelen begon de wedstrijd. Ze zijn ontzettend enthousiast begonnen de eerste set wonnen ze met 25-21 De tweede set verliep wat onrustiger en met wat meer persoonlijke fouten hierdoor verloren ze met 23-25. De derde en vierde set hebben ze zich weer herpakt en wonnen met 25-17 en 25-19. Er werd goed en fanatiek gespeeld en het ontbrak ze niet aan sportiviteit. Er zaten zeer leuke en spannende rally’s bij.De meiden waren dolblij met deze 3-1 overwinning.

Bij de nabespreking kwamen de kreten: leuke wedstrijd, ging goed, we hadden niet verwacht dat we zouden winnen,etc.  Al met al hebben de meiden een goede start gemaakt. En ze hopen dat er meer teams zo zullen starten volgende week! 

MC2-2016-2017

MC1-2016-2017