Het bekerteam van Meisjes B kwam zondag in actie tijdens het bekertoernooi. Drie teams streden om twee plekken in de volgende ronde. Dta gebeurde met wedstrijden van twee sets. Tegen ADC werd gelijk gespeeld en van VC Limac werd met 2-0 verloren. Maar in het gelijk spel had ADC meer punten gescoord dan Holyoke en daarom mocht dat team door naar de volgened ronde. Lees verder voor de uitslagen op een rijtje en het wedstrijdverslag.ADC - BVC Holyoke 1 - 1 (20-25 , 25-13)
VC Limac - BVC Holyoke 2 - 0 (25-9 , 25-19)
VC Limac - ADC 2 - 0

ADC en wij hebben beiden 1 set gewonnen, maar omdat ADC de set dikker van ons heeft gewonnen dan wij van hen gaat ADC door. We komen dus net zeven punten te kort om door te gaan naar de volgende ronde.

Desondanks een leuke en leerzame middag voor de meiden!!!

De tribunes in Linne was goed gevuld met veel spandoeken, trommels en toeters. Deze sfeer prikkelde onze meiden om extra goed te gaan spelen en ze hadden er zin in.
De eerste wedstrijd tegen ADC gingen we heel goed van start. Er was enthousiasme en goede samenwerking en met goede servicedruk maakte we het ADC moeilijk en dwongen hen in de fout. Het draaide goed en we wonnen redelijk makkelijk de 1e set. Dit was meteen de valkuil voor de 2e set. We waren iets minder alert en maakte aantal onnodige fouten. Ook kregen we het even moeilijk in de service-pass. Het enthousiasme zakte weg en het lukte niet om deze set nog druk te zetten, waardoor deze set helaas verloren ging.

Tussen de twee wedstrijden hadden we klein half uurtje om ons weer op te laden voor tweede wedstrijdwedstrijd tegen Limac. Even korte evaluatie en toen weer aan de slag. Limac bestond net als ADC uit alleen maar 2e jaars B speelsters, en dat verschil merk je wel op deze leeftijd. VC Limac had veel ballen en is goed op elkaar ingespeeld. Met ook nog enkele goede aanvalsters kregen wij geen grip op de wedstrijd. We lieten hierdoor beetje de kopjes hangen en de vechtlust was weg, waardoor we de eerste set dik verloren. De tweede set moest anders en er moest weer met plezier gevolleyd worden en vechten om te scoren. Met enkele wijzigingen in opstelling gingen de meiden met goede moed het veld in. Gelukkig kwam het goede spel terug en wisten we het Limac moeilijk te maken en af en toe onder druk te zetten. Er werd goed gewerkt en veel ballen van de grond gehaald wat leuke rally's opleverde. Er werd weer gevochten maar helaas was Limac te sterk voor ons en wisten steeds voor te blijven en de set uiteindelijk te pakken.