Meisjes C2 speelde een derby in eigen huis. Het moest in de tweede competitiehelft aan de bak tegen Civitas uit Venlo. Een tegenstander waarbij een leuke wedstrijd altijd gegarandeerd is. En dat werd het ook: lees verder voor het wedstrijdverslag van een van de coaches. Stuur ook jouw wedstrijdverslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De meisjes van C2 waren om 12:00 uur aanwezig in de Hamar. De coaches (Eelco en Wilbert) begonnen met een teambespreking. De meiden hadden er zin in en vonden het ook wel spannend. Want ze speelden (net als de MC1) in een gemixt team van MC1 en MC2. En ze waren dus ook wel benieuw hoe de wedstrijd zou verlopen en zo ook de coaches.

De tribune was goed gevuld. De eerste set werd met glans gewonnen 25-7 door Holyoke. Alles liep zoals het lopen moest. De coach had al gewaarschuwd voor de bekende valkuil van het gemak. Het werd vanaf de 2e set een zenuwslopende wedstrijd maar ook heel leuk.  Er waren zeer leuke en spannende rally’s. De standen gingen gelijk op. De 2e set werd door Civitas gewonnen met 26-24. De 3e set werd ook gewonnen door Civitas met 25-22. De 4e set was erop of eronder. voor een 5-setter. 

De meiden deden er nog een schepje boven en dat had resultaat. De 4e set werd gewonnen door Holyoke met 25-21. Dus werd er een 5-setter gespeeld. Hierbij kon holyoke een kleine voorsprong houden op Civitas. Holyoke won uiteindelijk met 15-12.

Al met al was het een zeer spannende wedstrijd. Bij de nabespreking kwam naar voren dat de meiden het een leuke en spannende wedstrijd vonden. Het ging zelf beter dan ze verwacht hadden. Iedereen ging tevreden naar huis.

MC2 foto 2e helft