Onze club doet mee aan Skooly. Een project samen met de gemeente venlo om zo activiteiten aan te bieden voor kinderen. Zo kunnen ze na school vermaakt worden en maken ze kennis met volleyballen en onze vereniging. Inschrijven kan tot 16 maart. Hier staat meer informatie en kun je inschrijven. De activiteiten zijn telkens op zaterdagochtend van 25 maart tot en met 22 april. Deelname is gratis. Lees verder voor meer informatie over Skooly.

Skooly is de nieuwe website van het Sportbedrijf Venlo, de onderwijs stichtingen Akkoord, Fortior en Kerobei en Cultuurpad. Met deze website kunnen kinderen uit de gemeente Venlo zich makkelijk en direct inschrijven voor activiteiten die georganiseerd worden in de gemeente Venlo. Wanneer kinderen een leuke activiteit zien staan op de site kunnen ze zich via hun ouders opgeven voor deze activiteit.

Ouders kunnen een account aanmaken en hun kinderen invoegen op de website. Daarna kunnen ze zien welke activiteiten er waar en wanneer plaatsvinden en voor welke leeftijd deze activiteit geschikt is. Zo wordt het heel makkelijk om te zien welke activiteiten er zijn voor hun kinderen. Ook de betalingen voor deze activiteiten vinden rechtstreeks op de website plaats. Wanneer er genoeg aanmeldingen zijn voor een activiteit, krijgt de ouder een e-mail over de betaling.