Vier kinderen hebben zich aangemeld voor Skooly bij Holyoke. Dat is een project samen met de gemeente Venlo om zo activiteiten aan te bieden voor kinderen. Zo kunnen ze na school vermaakt worden en maken ze kennis met volleyballen en onze vereniging. Hiervoor heeft zich één jongen aangemeld bij niveau 4 en drie meiden bij niveau 2/3.  De trainingen zijn zaterdag begonnen en duren tot en met 22 april. Deelname is gratis.

Skooly is de nieuwe website van het Sportbedrijf Venlo, de onderwijs stichtingen Akkoord, Fortior en Kerobei en Cultuurpad. Met deze website kunnen kinderen uit de gemeente Venlo zich makkelijk en direct inschrijven voor activiteiten die georganiseerd worden in de gemeente Venlo. Wanneer kinderen een leuke activiteit zien staan op de site kunnen ze zich via hun ouders opgeven voor deze activiteit.

Ouders kunnen een account aanmaken en hun kinderen invoegen op de website. Daarna kunnen ze zien welke activiteiten er waar en wanneer plaatsvinden en voor welke leeftijd deze activiteit geschikt is. Zo wordt het heel makkelijk om te zien welke activiteiten er zijn voor hun kinderen.