Drie teams van Holyoke maken aan het eind van de competitie nog kans op een prijs. Niveau 6.1 heeft het kampioenschap al binnen gesleept. Jongens B kan in de laatste wedstrijd eerste worden, Dames 2 kan promoveren als het nog de tweede plek behaalt. Zitvolleybal 1 heeft zich al geplaatst voor het NK Zitvolleybal. Lees verder over hoe, wat en wanneer.


Jongens B
Het team staat momenteel eerste met drie punten meer dan concurrent Limac. Zaterdag zijn drie punten in Maastricht tegen de voorlaatste genoeg voor de eerste plaats. Het team speelt weliswaar buiten mededinging mee volgens de bond maar voor ons zijn ze dan gewoon kampioen!

Dames 2
De dames kunnen nog de tweede plek behalen als ze zaterdag met 4-0 winnen. Het team staat 1 punt achter op concurrent VC Velden. Als Velden één punt laat liggen en onze dames met 4-0 winnen komen ze aan het einde van de competitie op gelijke hoogte. Volgens de reglementen geeft het setquotiënt dan de doorslag, dat is het aantal gewonnen sets gedeeld door de verloren sets, zeg maar het setsaldo. Dat is voor Dames 2 beter omdat ze één set meer gewonnen hebben. Mocht het team tweede worden, dan speelt het op zaterdag 6 mei P/D-wedstrijden.

Zitvolleybal 1
Onze zitvolleyballers staan eerste in de competitie maar kan nog zakken naar de tweede plaats als concurrent Apollo zaterdag met 3-1 wint. Een eerste plek zou dan gunsting zijn voor plaatsing op het NK. Op zaterdag 29 april speelt Zitvolleybal 1 op het NK twee kruisfinales. Bij winst in de eerste wedstrijd speelt het vervolgens om het landskampioenschap.