Een leuke afsluiting voor het seizoen van de meisjes van C1 en B1. Ze hadden hun ouders uitgenodigd voor en partijtje volleybal, niet zomaar een spelletje maar een heus toernooi met prijsuitreiking. In totaal waren er tientallen kinderen en ouders die het tegen elkaar opnamen maar niet voordat trainers Eelco en André een goede warming up hadden verzorgd. In ons fotoalbum vind je tientallen kiekjes. Lees verder voor een verslag van de trainers en de uitslag.

Om de ouders te laten beleven hoe leuk en een technisch moeilijke sport volleybal is, hebben we (de trainers) de ouders van MC1 en MB1 gevraagd om een wedstrijdje tegen de meiden te komen spelen.  Op 5 Juli was het zover dat de MC1 en MB1 een toernooitje zouden spelen tegen hun eigen ouders. De meiden hadden er zin in en de verwachtingen waren hoog gespannen.

Er was ook een hoge opkomst van vele ouders van de meiden, zowel diegenen die mee zouden spelen, als diegenen die zouden aanmoedigen. De sfeer was erg gezellig. Er werd een gezamenlijke warming up gedaan.

André en Eelco legden vooraf wat (spel)regels uit. Er waren vier teams: MC1, ouders MC1, MB1 en ouders MB1. Gelukkig waren er vrijwilligers om te tellen: Siem, Melanie, Minggus en Mattanya. Verder waren André en Eelco de scheidsrechters (niet omkoopbaar).

Om 19:00 uur begon de (wed)strijd. Er werd goed en fanatiek gespeeld door alle teams. Ook werd er veel gelachen. Natuurlijk werden de ouders flink op de proef gesteld maar die hebben zich prima staande weten te houden. De eerste wedstrijd waren de meisjesteams tegen de eigen ouders-teams. De tweede wedstrijd waren de meisjesteams tegen de andere ouders-teams. De derde wedstrijd waren de meiden tegen elkaar en de ouders tegen elkaar. En er werd afgesloten zoals er begonnen was voor de vierde wedstrijd.

Natuurlijk ging iedereen voor de winst. Ieder team kreeg voor zijn behaalde plaats een lekker zak snoep.

De uitslag was als volgt:
1e plaats: Ouders MB1
2e plaats: Ouders MC1
3e plaats: MB1
4e plaats: MC1

Het was een geslaagde avond. Wij willen iedereen bedanken die aanwezig was en die meegeholpen hebben (zoals de tellers). Ook de dames die na ons kwamen om te trainen, willen wij bedanken dat we ons toernooitje af konden maken, want het liep iets uit. 

Namens de (assistent) trainers MB1 en MC1 wensen wij iedereen een prettige vakantie toe.

André, Ronald, Jacky en Eelco