Dames 1 is al druk bezig met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Het team speelde al twee oefenwedstrijden. De laatste oefenwedstrijd werd dinsdagavond gespeeld. beide wedstrijden eindigden in 2-2. Lees verder voor een verslag en een teamfoto van het nieuwe team.

Wedstrijdverslag van de trainer/coach:

Na de vorige wedstrijd 13 juni tegen Tupos D3 (ook 2-2)  was duidelijk dat wij nog wat miscommunicatie in de service-pass en verdediging hadden. Daar is afgelopen weken op getraind en vanavond in de wedstrijd liep de samenwerking al stukken beter. Met vlagen kwamen we goed aan het aanvallen, en dan sloegen we ze goed binnen bij Limac. Hier konden de jonge meiden van Limac (meesten debutant bij de senioren) moeilijk tegenop.  

Echter in begin van de wedstrijd waren onze dames een beetje aan het prutsen. Hierdoor moesten de spelverdelers veel rennen en kon geen constante set-up aan de aanvallers worden gegeven. Hierdoor kwam er weinig scoringskansen, waardoor Limac veel punten cadeau kreeg. Een verbeterpunt voor ons om op de afstemming tussen spelverdeler en aanvallers flink te gaan trainen.

Op het einde van de wedstrijd werd de pass beter bij het net gebracht en kwamen we meer aan scoren toe. Daarnaast nog verschillende punten gescoord met een goed oplettend blok. De laatste 2 sets werden door onze gewonnen.

Al met al een leerzame oefenwedstrijd zo net voor de vakantie. Nu weten we wat ons te doen staat en waar we na de vakantie mee aan de slag kunnen.

Voor de start van het seizoen speelt Dames 1 nog de volgende oefenwedstrijden:

  -  Dinsdag 5 september 19.30  tegen Revoc D1  (thuis)
  -  Zaterdag 16 september "Openingstoernooi NSVV Heyendaal' in Nijmegen

Dames 1 2017 2018