Wil jij het eerste zitvolleybalteam aan een vijfde landstitel op rij helpen? Dan zoekt het team jou als trainer/coach voor het nieuwe seizoen. Dat gaat in september van start met als ontknoping het NK Zitvolleybal in april of mei. Meer weten over de vacature? Lees dan verder.

Trainer/Coach Zitvolleybal

Ben jij iemand die van een uitdaging houdt? Heb jij ervaring als trainer/coach in het volleybal en wil jij werken met A-internationals uit Nederland en Duitsland? Laat je interesse dan snel horen. Ervaring in het zitvolleybal is niet verreist.

Dit ga je doen als trainer/coach
Jij bent als trainer/coach verantwoordelijk voor het verzorgen van de trainingen en het coachen van het eerste zitvolleybalteam van BVC Holyoke. Daarnaast wil jij je ontwikkelen als zitvolleybaltrainer en ben je sparringspartner voor de bondscoach van het Nederlands heren Paravolleybal team. Verder kun je in samenspraak met bestuurslid technische zaken de gehele technische lijn uitzetten voor het zitvolleybal (paravolleybal) binnen BVC Holyoke mocht je dit ambiëren.

Wie ben jij?
Als je succesvol wil worden als trainer/coach bij het eerste zitvolleybalteam dan moet je beschikken over een winnaarsmentaliteit en het vermogen om je team te laten excelleren.

Daarnaast beschik je over:
· ervaring als trainer/coach in het volleybal;
· affiniteit met volleybal;
· een uitdaging zien om de beste spelers van Nederland en Duitsland nog beter te maken, maar ook ervoor te zorgen dat nieuwe spelers zo snel mogelijk op niveau komen.

Training
Dinsdag van 20.30 tot 22.00 uur in Belfeld

Thuiswedstrijd
Zaterdag om 15.00 uur in Belfeld

Meer informatie
Interesse of meer informatie? Neem dan contact op met aanvoerder Bjorn Moris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met bestuurslid Technische Zaken Edwin Vaassen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.