Naast Rudy Beurskens zal Marina Hendriks vanaf dit seizoen het wedstrijdsecretariaat versterken. Rudy is verantwoordelijk voor alle zaken met betrekking tot de competitiewedstrijden waarbij externe communicatie nodig is zoals de Nevobo, De Hamar en tegenstanders. Denk hierbij aan verplaatsen wedstrijden, zaalreservering, uitslagen doorgeven en wedstrijdformulieren versturen. Rudy is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Marina regelt alle randzaken met betrekking tot competitiewedstrijden waarbij interne communicatie binnen de club nodig is. Zij maakt het scheidrechters/telschema, weekprogramma, kleedkamerindeling en verzorgt de
Teamklappers voor de senioren. Marina is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lees verder voor meer informatie over de nieuwe werkwijze en bij wie je moet zijn met welke zaken.

Aanvragen wedstrijdwijzigingen altijd via het wedstrijdsecretariaat
Indien een team een wedstrijd wil wijzigen gebeurt dit altijd in overleg met het wedstrijdsecretariaat (Rudy). Dit geldt voor álle teams die Nevobo- en Veteranencompetitie spelen.. De werkwijze is als volgt:
- Check eerst of er mogelijk invallers beschikbaar zijn
- Overleg met wedstrijdsecretariaat voor de mogelijke opties, via wedstrijden@bvcholyoke.nl. Het
wedstrijdsecretariaat heeft het overzicht en kan zien of mogelijke opties niet dubbel lopen met andere
wedstrijden, wijzigingsaanvragen en beschikbaarheid scheidrechters/tellers.
- Bij thuiswedstrijden informeert het wedstrijdsecretariaat naar mogelijke zaalruimte bij De Hamar. Definitieve wijziging/reservering bij De Hamar mag ook alleen via het wedstrijdsecretariaat.
- Het overleg met de tegenstander voor een nieuwe datum/tijd dient gedaan te worden door de
coach/contactpersoon van het team. Als een datum/tijd overeen is gekomen, dan dit doorgeven aan het
wedstrijdsecretariaat, die de wijzigingaanvraag officieel aanmeldt bij Nevobo/competitieleiding. Na goedkeuring door alle partijen stuurt het wedstrijdsecretariaat een bevestigingsmail aan teamcontactpersoon/coach en scheidsrechters en tellers.

Middels bovenstaande kan effectief en gestructureerd gehandeld worden om alle teams zo goed mogelijk te
helpen. Indien hierbij medewerking van andere teams, personen of commissies wordt gevraagd wordt snelle
reactie op prijs gesteld. Alvast bedankt voor de samenwerking.