De nieuwe trainingspakken van onze kledinglijn zijn klaar. Binnenkort zijn ze te passen. Onze huisvormgever Marc Hurkens heeft in overleg met de shirtcommissie de trainingspakken een eigen clubontwerp gegeven. De pakken zijn herkenbaar donkerblauw met oranje en witte accenten, het clublogo wordt op drie verschillende plekken aangebracht, daarmee ben je in dit tenue altijd te herkennen als lid van BVC Holyoke. Op de rug is er plaats voor een sponsornaam. Het trainingspak wordt gemaakt met sublimatietechniek dat ervoor zorgt dat een goede kwaliteit van de kleur en logo's op de kleding behouden blijft. Lees verder voor afbeelding van het ontwerp.

Het speciale en unieke BVC-Holyoke trainingspak is te bestellen door alle leden voor 99,- per stuk. Voor de standaardteams zoals Zitvolleybal 1, Heren 1 en Dames 1 worden niet zoals in het verleden trainingspaken door de club verstrekt. Als een team een sponsor heeft of weet te vinden dan kan deze een bijdrage leveren in de aanschaf. Bij interesse voor de trainingspakken of wil je er een passen? Meld je dan bij de shirtcommissie Erwin en Anita Otoka via shirts@bvcholyoke.nl. Voor vragen of interesse over sponsoring meld je dan bij penningmeester Mikel van Aarssen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aan de webshop wordt nog hard gewerkt. Zo zoekt het bestuur samen met de shirtcommissie naar de juiste producten voor in die shop voor de beste prijs en het gemakkelijkst te bestellen. Daarvan houden we jullie op de hoogte.

Trainingspak nieuw 2017 2018