Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar een nieuwe vrijwilliger voor het wedstrijdsecretariaat. Rowy Kessels legt haar taken aan het eind van het seizoen neer. Ze wil zich graag focussen op de jeugd en blijft daarom lid van de jeugdcommissie. We bedanken Rowy voor haar hulp en inzet en wensen haar veel succes bij de jeugd. Voor het nieuwe zoeken we iemand het wedstrijdsecretariaat op zich kan nemen. Lees verder voor meer informatie over de vacature.

Als wedstrijdsecretariaat ben je de schakel tussen de teams van Holyoke en van andere verenigingen als het gaat om wedstrijdwijzigingen. Samen met de teams en de collega's van de Technische commissie overleg je over een nieuwe datum voor een wedstrijd. Uitslagen van de senioren gaan tegenwoordig via het digitaal wedstrijdformulier en bij de jeugd op zondag worden die door de jeugdcommissie doorgegeven.  Het is een functie die je gemakkelijk van thuis uit kunt doen. Zo nu en dan vergader je met de Technische Commissie over de volleybalzaken.

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Edwin Vaassen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.