Drie mensen in het bestuur hebben besloten om te stoppen als bestuurslid van deze mooie club. Bij de komende ledenvergadering in oktober treden Lisanne Hendrix, Edwin Vaassen en Thomas Kusters af en stellen zich niet meer verkiesbaar. Klik op lees verder voor de mail die de voorzitter aan alle leden stuurde.

Ikzelf heb dan acht jaar in het bestuur gezeten waarvan zeven jaar als voorzitter, ik wil jullie graag via deze mail vertellen over mijn besluit en hoe we verder gaan.

Hoogtepunten
Ik heb alles meegemaakt in het bestuur: tientallen kampioenschappen van de jeugd tot recreanten maar ook landskampioenschappen van zitvolleybal. Ik heb een prachtig 40-jarig jubileum beleefd en binnenkort ook een WK Zitvolleybal in onze eigen gemeente. Ik voel me thuis bij een club die ik vooral tot een familie probeerde te maken. Ik kijk terug op mooie momenten met een lach en een traan. Ik heb ook heel veel geleerd over en van mensen. Daar ben ik iedereen met wie ik gewerkt heb dankbaar voor.

Tijd voor nieuw bestuur
Ik kom nu op een punt dat ik merk dat ik niet meer de energie en de motivatie heb van toen ik in 2010 begon. Dat komt de club niet ten goede en daarom zet ik er een punt achter. Helaas komt dat op een ongelukkig moment. Want ook Lisanne Hendrix en Edwin Vaassen zijn twee goede bestuurders met een groot clubhart die hetzelfde gevoel hebben waardoor ze ook tot dit besluit komen. Ik benadruk dat ons afscheid los van elkaar staat en er absoluut geen conflict is: we hebben een prettig bestuur en werken fijn samen met alle vrijwilligers.

Mikel van Aarssen gaat als ervaren bestuurslid door, daar zijn we heel blij mee. Ik verzeker jullie: het is enorm prettig werken met Mikel, een kundig en enorm betrokken persoon.

Een nieuw bestuur biedt nieuwe mogelijkheden. Een frisse wind, nieuwe energie en veel motivatie om samen met de club mooie dingen te bereiken. Belangrijk is daarbij dat een bestuurslidmaatschap ingevuld kan worden zoals het bestuur dat zelf wil. Met andere woorden, je kunt taken oppakken op een manier die bij jouw past! Het is juist goed dat taken en rollen worden vernieuwd.


Cadeaubon
Wij verwachten dat alle leden meedenken over de toekomst van onze mooie club en verwachten daarom ook dat iedereen deze super korte vragenlijst invult. Met de zoektocht naar nieuwe bestuursleden kunnen jullie zelfs iets moois winnen: want onder de gouden tips voor een nieuw bestuurslid (ook als je jezelf naar voren schuift) verloten we cadeaubonnen naar keuze van De Hamar, onze eigen webshop of van onze huisbloemist.

Als jullie vragen of opmerkingen hebben over dit bericht of over het bestuurswerk, kunnen jullie altijd bij een van ons terecht. Wij gaan nog met volle overtuiging door tot aan de ledenvergadering in oktober en hopen dan de zaken over te kunnen dragen aan een nieuw bestuur.

Met vriendelijke groeten,

Namens het voltallige bestuur.

Lisanne Hendrix, Edwin Vaassen, Mikel van Aarssen en Thomas Kusters