De allerjongste volleyballertjes kwamen weer in actie zondag op een toernooi in Maasbree. Niveau 2 werd derde na twee gelijke spelen en twee keer verlies. Niveau 1 werd tweede. De coach schreef een verslag van de dag. Lees verder als je benieuwd bent naar het verslag en foto's!

 

Niveau 1 had zondag 3 wedstrijdjes in Maasbree tegen de volgende teams:
VC Kessel 1.1
VC Olympia 1.1
VC Olympia 1.2

Er was vandaag ook een nieuwe speelster bij, Isis. Ze was wel een beetje zenuwachtig maar ze past heel goed in het team bij Chenouk, Suus, Jaylisa en Mattanya.

De wedstrijden waren soms erg spannend, er werd goed gewisseld en los- geroepen.  Ook werd er goed gekeken waar de gaatjes bij de tegenstanders waren. Er werden heel veel ballen gevangen en dus konden er ook steeds spelertjes terug het veld in.

De eerste wedstrijd tegen Kessel werd met 2-0 gewonnen door BVC Holyoke.

De tweede wedstrijd werd helaas verloren door BVC Holyoke tegen Olympia 1.1 met 0-3.

En de derde wedstrijd was echt heel spannend tegen Olympia 1.2. Er werd bij beide teams zo goed gevangen dat aan beide kanten het veld niet snel leeg raakte. De stand was dan ook bij deze wedstrijd 1-1 geworden.

De eindstand is dan ook dat BVC Holyoke 1.1 op gedeelde 2e plaats is geëindigd. Echt een mooie top prestatie. De coaches waren dan ook erg trots op de spelertjes.


Als je wilt weten wie er allemaal in N1.1 zit. Bekijk dan ook foto’s op onze facebookpagina. Op naar de volgende wedstrijd.