De kampioenen en promovendus van dit seizoen worden tijdens de familiedag gehuldigd. In totaal 4 teams met 39 personen. Ben je nieuwschierig naar welke teams op de huldiging staan en met hoeveel spelers, trainers en coaches ze zijn? Lees dan hier verder.

Zitvolleybal 1
Zitvolleybal 1 is en vaste gast op al onze huldigingen de afgelopen jaren. In een bomvolle Hamar behaalde Zitvolleybal 1 op 24 maart de landstitel. Op de huldiging zal het team met 9 spelers en 1 trainer/coach zijn.

Meisjes B1
Op 7 april veroverde Meisjes B1 het kampioenschap in hun poule. Door zelf met 4-0 te winnen van Accretos hielden de meiden de concurrentie uit Reuver achter zich. Meisjes B zal op de huldiging zijn met 8 speelsters en 3 trainers/coaches. 

Niveau 4.1
Het eerste kampioenschap dit jaar is behaald door Niveau 4.1. Op 16 december behaalde het team voldoende punten om de concurrentie in de poule achter zicht te laten. Het team zal met 6 speelsters en 3 trainers/coaches op de huldiging plaatsnemen. 

Heren 2
Het jonge herenteam eindigde als tweede in hun poule waarmee ze directe promotie afdwongen. Volgend jaar komt het team uit in de tweede klasse. Op de huldiging zal het team aanwezig zijn met 8 spelers en 1 trainer/coach. 

De huldiging start om 20.00 en zal tot ongeveer 21.00 duren. Aanmelden voor de familiedag is niet nodig om te komen naar de huldiging. Je bent van harte welkom!