Veteranen 1 en 2 hebben weer genoten van hun traditionele karboetbrunch. Eerst werd er gevolleybald door het tweede en daarna lekker gesmikkeld. Foto's staan op onze facebookpagine en Instagram. Lees verder voor een verslag.


Buiten wordt het al koud en dat maakt wel hongerig voor een warme lunch en vooral bij de veteranen. Al moesten we even geduld hebben, want Veteranen 2 had moeite om de wedstrijd te winnen en plakte er nog een 5e set aan vast (3-2 winst op HVR). 

Daarna gingen 19 personen van Heren Veteranen 1 & 2 bij Marcel/Peter Brookberries aan de karboetbrunch. Genoten van de amuse Crispy Taiwanese Chicken and Garlic Cucumber (made by Ivan), Panhas oet Breyel, spek en eieren 'oet de kont van de kiep'. Verder Scottisch Black Pudding en 'riefkook' van de Rewe. Als apetiose 'Eton Mesh' (merengue, 'eerdbezen' en 'slappe slaagraum').

Helaas waren er dit jaar geen oetgroeningen bij (ziek van de zenuwen?), maar die komen volgend jaar wel aan de beurt. Wederom onder dankzegging voor de inzet van velen... bijzonder geslaagd!