Vanwege de coronacrisis wordt er door de senioren sinds half oktober en door de jeugdleden sinds half december niet meer getraind. Daarom heeft het bestuur besloten om voor de eerste drie maanden van 2021 géén contributie te innen om zo de leden tegemoet te komen. Dit is vooralsnog eenmalig en geldt naast de compensatie van de shirthuur zoals besloten door de ledenvergadering. Mocht je de contributie al betaald hebben, neem dan contact op met penningmeester Mikel van Aarssen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lees verder voor de toelichting van het bestuur.

Beste leden,

We hebben al geruime tijd te kampen met de nadelige gevolgen van COVID-19. Eén van die gevolgen is dat er al een tijd niet getraind kan worden. Voor de seniorenleden is dit al vanaf half oktober het geval, voor de jeugdleden vanaf half december. Helaas weten we inmiddels ook dat de situatie nog voortduurt tot op zijn vroegst 9 februari.

In de bestuursvergadering van 13-01-2021 hebben we besloten om daarom de contributie voor de maanden januari, februari en maart 2021 niet te innen om jullie als leden hierin tegemoet te komen. Mocht je de contributie zelfstandig overboeken en is dit al verwerkt, dan zal de penningmeester het bedrag terugstorten.

We wachten met spanning af wat er begin februari besloten wordt door de regering en zullen dan te zijner tijd bekijken wat dat verder gaat betekenen.

Blijf gezond en we hopen snel weer allemaal samen te kunnen sporten.

Met vriendelijke groet,
Bestuur BVC Holyoke