Omdat BVC Holyoke het belangrijk vindt dat we blijven bewegen en sociaal actief blijven, starten we met het aanbieden van buitentrainingen . Deze trainingen zullen plaatsvinden op de voetbalvelden van vv Belfeldia (Sportlaan 9 Belfeld). De trainingen starten op zaterdag 13 maart 2021. Dit is mogelijk omdat sinds 3 maart de maatregelen voor het sporten in de buitenlucht zijn versoepeld en mogen jeugd en jongeren tot en met 26 jaar buiten in teamverband sporten. Voor senioren van 27 jaar en ouder mag in groepjes van maximaal vier personen gesport worden. Lees verder voor meer informatie. 

Trainingstijden
Hier tref je de indeling in trainingsgroepen en trainingstijden aan en het staat ook onder aan deze pagina.. De trainingen starten op zaterdag 13 maart 2021. Afhankelijk van ontwikkeling van maatregelen kan de indeling worden aangepast. Zo kan het zijn dat bij verdere versoepelingen van de leeftijdsgrens indelingen wijzigen zodat meer groepen kunnen sporten.

Maatregelen en afspraken sportpark
In deze bijlage vinden jullie ook actuele maatregelen ten aanzien van sport en de afspraken op het sportpark. Lees deze maatregelen zorgvuldig door en bespreek ze, indien van toepassing, met je kinderen door. Ze staan ook verderop op deze pagina. 

Kleding
Ben je bewust dat het trainen buiten een stuk frisser is dan het trainen binnen. Zorg daarvoor dat je kleding hebt die voldoende warmte biedt. Ben je daarnaast bewust dat sportschoenen die nu buiten gebruikt, in de toekomst niet in de zaal kunt gebruiken. Wanneer de weersomstandigheden slecht zijn of de velden te glad om te bespelen, kan een trainer zelf bepalen niet te trainen.

Voor vragen ten aanzien van de indelingen neem als jeugdlid contact op met de jeugdcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en als senioren lid contact op met de technische commissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voor praktische vragen rondom je eigen training, neem contact op met de trainer.

Wij hopen dat, zodra de maatregelen het toelaten, ook andere groepen spoedig weer kunnen staten.

Met vriendelijke groet,
Bestuur, jeugdcommissie en technische commissie van BVC Holyoke


Overzicht maatregelen trainingen op sportpark Belfeldia 

De trainingen vinden plaats op het voetbalveld van vv Belfeldia (Sportlaan 9, Belfeld). Hier maken we gebruik van een stuk grasveld waar we tijdelijk twee volleybalvelden kunnen staan. Het is een verlicht stuk grasveld waardoor trainen na zonsondergang ook nog mogelijk is. Je kunt deze sportvelden enkel bereiken via de ingang van het sportpark aan de Sportlaan in Belfeld.

Algemene maatregelen:
1. BVC Holyoke doet in samenwerking met vv Belfeldia haar uiterste best om aan alle veiligheidsmaatregelen te voldoen. Echter het is ook de verantwoordelijkheid van elke
speler/ouder/trainer om zich aan alle maatregelen te houden. Lees alle maatregelen dus goed door en gedraag je hier naar!
2. Deelname aan trainingen is vrijwillig. Indien een speler niet wenst deel te nemen dient dit vooraf kenbaar te worden gemaakt bij de trainer, zodat de trainer weet wie er komt en ook
zijn training hierop kan afstemmen.
3. Trainen in teamverband zonder afstandsbeperking is enkel toegestaan voor leden in de leeftijd tot en met 26 jaar. Wanneer je ouder bent dan 26 jaar mag je trainen in groepen van
maximaal 4 personen op 1,5 meter.
4. Ouders en bezoekers zijn niet toegestaan op het sportpark. Enkel spelers, trainers en indien
nodig kaderleden hebben toegang tot het sportpark op het moment dat zij zelf trainen.
5. Kleedlokalen zijn gesloten. Kom dus omgekleed naar de sportlocatie. Ook de kantine is gesloten.
6. Blijf thuis en meld je af voor trainingen bij (lichte) klachten als verkoudheid, koorts, niezen, hoesten en keelpijn. Indien er in het gezin/huishouden sprake is van klachten en/of COVID-19 het verzoek om thuis te blijven. Indien sprake van het vermoeden op infectie met COVID-19 of een positieve uitslag op de COVID-19 test verzoeken wij jullie om dit zo spoedig mogelijk(1) te melden aan de trainer/leider en (2) het bestuur van BVC Holyoke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op deze wijze kan worden gemonitord of er sprake is van
bepaalde risicovolle groepen en kan waar benodigd tijdig actie worden ondernomen. 
7. Houd 1,5 meter afstand op het gehele complex als je 18 jaar of ouder bent. Dus ook sprake van 1,5 meter afstand in en om de sportvelden.
8. Trainers/leiders hoeven géén 1,5 meter afstand te houden tot spelers tot en met 12 jaar. Wel tot de jeugd van 13 tot 18 jaar en de senioren.
9. Neem zelf je eigen drinkfles mee en gebruik enkel en alleen je eigen drinkfles.
10. Handen wassen vóór en ná de trainingen. Hiervoor is specifiek een installatie geïnstalleerd aangesloten op de waterleiding.
11. Vermijd onnodig fysiek contact voor, tijdens en na het sporten. Denk hierbij aan yellen en het schudden van handen.
12. Ballen en materialen worden door de trainer uit het materialenhok gehaald. Er mag max. 1 persoon in deze ruimte aanwezig zijn. Anderen dienen buiten op gepaste afstand te wachten. Aan trainers het verzoek om ruim op tijd aanwezig te zijn om de materialen te verzamelen.
13. Maatregelen kunnen op elk moment worden aangepast door het bestuur op basis van andere inzichten en wijziging in landelijke richtlijnen.

Indeling buitentrainingen 

Dames 1 
Trainers Henny van Hameren & Sonja Smeets
Dinsdag 19.00-20.30 uur
Veld 1

Dames 2
Trainer Marc Hurkens 
Dinsdag 19.00-20.30 uur
Veld 2

Dames 3
Trainer Marina Hendriks
Donderdag 19.00-20.30 uur
Veld 1

Heren 1
Trainer: zelf
Maandag 19:00 - 20:30 uur (max 4 personen, veld 1)
Vrijdag 19:00 - 20:30 uur (max 4 personen, veld 2 


Meisjes B
Trainer Rowy Kessels
Donderdag 19.00-20.30 uur
Veld 2 

Mix C 
Trainer Sjors Sieben
Woensdag 19.00-20.30 uur
Veld 1 

Niveau 5.1 & 4.1 
Trainer Ralph Vrijdag 
Woensdag 17.30-19.00 uur
Veld 2


Niveau 4.2 & 3.1
Trainer Sandra Vaassen
Dinsdag 18.00-19.00 uur
Veld 1


Niveau 4.4, 3.3 & 3.2
Trainer Eelco van der Straaten
Zaterdag 11.30-12.30 uur
Veld 1 


Niveau 2.1 & 1.1
Trainer Eelco van der Straaten
Zaterdag 10.30-11.30
Veld 1


Niveau 1
Trainer Eelco van der Straaten
Zaterdag 09.30-10.30
Veld 1


Supermini's
Trainer Claudia Keltjens
Zaterdag 09.30-10.30
Veld 2

Heren Veteranen
Trainer: zelf
Maandag 19:00 - 20:30 uur (max 4 personen, veld 2)
Vrijdag 19:00 - 20:30 uur (max 4 personen, veld 1)