Na een lange zoektocht is er voor de jeugdcommissie (JC) en technische commissie (TC) versterking gevonden. Voor de JC in de persoon van Mandy van Heijster. Zij zal Suzan en Iris gaan ondersteunen. Hebben jullie vragen over de supermini's, niveaujeugd of C-jeugd, dan kunnen jullie terecht bij de JC via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Marc krijgt binnen de TC versterking van maar liefst 3 personen: Anouk Hermkens, Tessa Vaassen en Twan Bongers. Op de achtergrond zijn ze al volop bezig en misschien hebben jullie zelfs al contact met ze gehad. Het bestuur is erg blij met deze versterking, die er voor zorgt dat we volleybaltechnische stappen kunnen maken.

We gaan gezamenlijk als TC een aantal zaken natuurlijk aanpassen, daarom het verzoek aan alle leden om vragen en verzoeken naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen. Vanuit hier zullen zaken dan opgepakt worden. In geval van zeer dringende zaken kan natuurlijk telefonisch contact gezocht worden. De leden van de technische commissie hebben de verantwoordelijkheden als volgt verdeeld:

Marc: Dames 3 en Meisjes A.
Anouk: Heren en Zitvolleybal.
Tessa: Dames 1 en Dames 2.
Twan: Recreanten en Veteranen, bestuurlijke zaken, administratie en planning.

We gaan als TC proberen voor de vakantie nog een keer binnen te lopen tijdens een training.