Dominik Albrecht keert terug van de Paralympische Spelen in Tokio zonder medaille maar met een berg aan ervaring en de titel “serveerder van het toernooi.” Dominik kwam uit voor het nationale team van Duitsland.
 
De eerste officiële wedstrijd tegen Iran begon veelbelovend. De eerste set werd nipt verloren met 23-25. Vanaf de 2e set liet Iran zien waarom zij de nummer 1 op de wereldranglijst zijn en werd de wedstrijd verloren met 0-3.

De tweede wedstrijd tegen de mindere ploeg China werd helaas ook verloren met 3-1 waarbij het Duitse team steeds achter de feiten aanliepen en met een minimaal puntenverschil 3 sets uit handen gaven ( 23-25, 25-23, 23-25, 23-25).

In de derde poulewedstrijd tegen Brazilië was Albrecht goed op dreef en sloeg het Duitse nationale team, met 7 rechtstreekse servepunten en 28 aanvalspunten naar een 3-1 overwinning. Helaas bleek dat in deze sterke poule niet voldoende te zijn om door te gaan voor een medaille.

Trainingen gaan natuurlijk snel weer door aangezien de competitie en de Europese en Wereldkampioenschappen weer snel volgen.