Leden kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de BBQ op de familiedag op zaterdag 28 mei bij de schutterij in Belfeld. Elk lid van Holyoke is welkom met zijn/haar hele gezin. Dus ook pap, mam, broertjes, zusjes. Of neem man/vrouw/partner en kids mee. Je kunt je aanmelden via deze link, betalen gaat met iDeal. Dit is alleen nodig voor de BBQ. Iedereen is welkom vanaf 14:00 uur. Er is een leuk middagprogramma en om 17:00 is er een heerlijke BBQ. Daarna, vanaf 19:00 uur, worden de kampioensteams gehuldigd en is er gelegenheid om te feliciteren. Er wordt tijdens deze Holyoke-familiedag ook op bölkes geschoten, om mee te kunnen schieten moet je 16 jaar of ouder zijn en je identiteitsbewijs meenemen. Lees verder voor meer informatie.

• Consumpties op deze dag voor eigen rekening

Eigen bijdrage voor de BBQ
• 0 t/m 9 jaar: gratis
• 10 jaar en ouder; 4 stuks vlees (of 4 stuks vleesvervanger) inclusief uitgebreid buffet van Diana's voor 6,50 euro p.p.

Je hoeft je alleen aan te melden voor de BBQ. Betalen en aanmelden kan dus via dit formulier Tussendoor even langskomen kan gewoon en ook op de receptie is iedereen welkom!