Peter van Eijk is de nieuwe vertrouwenscontactpersoon van de volleybalclub. Bij hem kun je in vertrouwen terecht als er zaken spelen van grensoverschrijdend gedrag. Is jou iets naars overkomen en je twijfelt er over hoe en met wie je daar over kunt praten? Dan kun je terecht bij Peter van Eijk. Hij is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lees verder om kennis te maken met Peter. 

Profielfoto Peter van EijkMijn naam is Peter van Eijk. Ik ben geboren in Tegelen waar ik ook mijn jeugd heb doorgebracht. In 1993 ben ik samen met mijn vrouw Elles in Belfeld gaan wonen. Ik volleybal sinds 1986. Eerst bij VC JSS op Steyl en na de fusie tussen de twee clubs bij BVC Holyoke. Dat we na de fusie in Belfeld gingen volleyballen, kwam voor mij erg goed uit omdat ik inmiddels ook in Belfeld woonde.

Ik heb tot 2004 bij Heren Senioren gespeeld, toen heb ik de overstap naar Heren Veteranen gemaakt. Hier heb ik met veel plezier gespeeld, totdat ik 2018 een knieblessure kreeg die mij helaas dwong te stoppen met het leuke spelletje. Naast het zelf spelen ben ik ook een aantal jaren trainer/coach van enkele jeugdteams en de laatste 2 jaren van dames recreanten geweest.

Ik mis echter het zelf spelen, daarom ben ik nu met zitvolleybal 2 aan het mee trainen om te kijken hoe dit bevalt.

Vorig jaar heeft het bestuur mij benaderd of ik vertrouwenscontactpersoon van BVC Holyoke zou willen worden. Ik vind het fijn om mensen te helpen, dit doe ik ook in mijn dagelijkse werk als adviseur bij Bijzonder Beheer van De Volksbank. Ik heb via NOC/NCF een cursus VTC gevolgd over het werk van een vertrouwenscontactpersoon.

Ik hoop dat ik een rustige taak binnen BVC Holyoke krijg. Dat zou betekenen dat er weinig of geen ongepast gedrag binnen onze club plaats vindt en iedereen zich veilig voelt.
Mocht je echter graag een gesprek aangaan, aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met mij op.