erwinErwin Otoka - Wedstrijdsecretariaat & shirtcommissie

Mijn naam is Erwin Otoka. In 1998 heb ik door middel van vangen en gooien een begin gemaakt met het leren van volleyballen, dit bij Civitas in Venlo. In juli 2004 hebben mijn ouders besloten over te stappen naar BVC Holyoke. Een keuze waar ik ze tot op de dag van vandaag nog altijd heel dankbaar voor ben! 
Met veel plezier heb ik het vangen en gooien uit weten te breiden naar het echte volleyballen. Als jeugdspeler mocht ik vaak meetrainen en uithelpen bij de wedstrijden van de senioren waar ik inmiddels al een aantal jaren op de positie diagonaal in heren 1 speel. 

Al sinds 2004 ga ik mee op jeugdkamp als jeugdlid. Toen ik 18 ben geworden, mocht ik mee als leiding, wat was dit een grote eer! Daar is het begin van mijn vrijwilligerswerk binnen deze club ontstaan. Vier dagen ‘de kids’ amuseren en activiteiten organiseren, erg tof!  Jaarlijks wordt er een aardbeienactie georganiseerd waarbij ik ook graag ‘de handen uit de mouwen steek’, dit geldt ook zeker als het gaat om het collecteren voor de club. Sinds een aantal jaren ben ik ook ín de sporthal te vinden als vrijwilliger. Zo heb ik mijn trainersdiploma gehaald en sta ik regelmatig als trainer voor één van de teams.

Daarnaast ben ik achter de schermen, samen met mam, actief voor de shirtcommissie en heb ik sinds vorig seizoen het wedstrijdsecretariaat op me genomen. Een taak die veel tijd en energie kost waarbij het mooi is de samenwerking tussen verschillende commissies te zien! Hier haal ik dan ook voldoening uit.

Ik hoop dat nog heel wat jaren te mogen doen, want samen moeten we de club draaiende houden!