Foto SuzanSuzan Derks - lid jeugdcommissie 

Ik ben Suzan Derks. Op mijn 8e levensjaar ben ik begonnen met volleyballen bij Revoc/VCB waar mijn ouders ook beiden vele jaren met plezier hebben gespeeld. In 2006 ben ik naar Belfeld verhuisd, waar ik ben gaan samenwonen en heb ik tevens de overstap gemaakt naar BVC Holyoke. Ik ben daar begonnen in Dames 1, waar ik vervolgens 10 jaar heb gespeeld. Inmiddels heb ik een mooi gezin met mijn man en 2 kinderen en heb ik 4 jaar geleden besloten om een stapje terug te doen en naar de Dames Recreanten te gaan. Daar speel ik nu alweer 4 jaar met veel plezier.


In de begin jaren heb ik bij Holyoke altijd meegeholpen bij losse acties waar hulp nodig was en hebben we met Dames 1 regelmatig de aardbeienactie gecoördineerd. Vervolgens ben ik ook mee gaan helpen bij het jeugdkamp. Hier ben ik nu enkele jaren mee gegaan als leiding en dit is altijd super gezellig. Daarnaast heb ik 2 jaar geleden besloten om me aan te sluiten bij de jeugdcommissie. Dit doe ik met veel plezier. Er moet vaak veel geregeld worden om de teams samen te stellen, de trainingen en wedstrijden te coördineren, contacten te houden met trainers en andere commissies, en in het voorjaar het regelen van buitentoernooien.

Maar dankzij mijn kinderen die momenteel ook allebei volleyballen ben ik ook veel in de sporthal en kan alle zaken makkelijk regelen en ook goed contact onderhouden met de trainers. Af en toe neem ik een training over of assisteer ik tijdens een training als dit nodig is en verder coach ik de wedstrijden van mijn kinderen. 

Ik ben zelf al van kleins af aan met het volleyballen in aanraking gekomen door mijn ouders en ben blij dat ik het ook aan mijn kinderen door heb kunnen geven. Volleyballen is gewoon een super leuke sport en Holyoke een hele gezellige vereniging. Ik hoop dat ik nog heel wat jaartjes zelf kan blijven volleyballen, maar ook zeker mijn bijdrage kan leveren deze mooie club.