Foto RenskeRense Lips - lid jeugdcommissie

Ik ben Renske Lips, op mijn 7e ben ik begonnen met volleyen bij BVC Holyoke. Nog steeds ben ik actief lid en speel ik op dit moment met plezier bij Dames 2. In de jaren dat ik bij Holyoke lid ben, ben ik al een tijdje vrijwilliger. Mijn vrijwilligerswerk begon met hulptrainer zijn. Ik vond het altijd heel leuk om een trainer te helpen met de trainingen, vooral bij de jongste jeugd. De laatste 2 jaar heb ik zelf een trainingsgroep gehad, meisjes B2. Dit vond ik nog leuker, omdat ik zelf de trainingen kan voorbereiden. Helaas moet ik dit jaar even afstand doen van het training geven, omdat ik het drukker krijg met werk.Sinds 2018 ben ik ook lid van de jeugdcommissie, ook dit doe ik met plezier. Samen met Iris en Suzan maken wij nieuwe teams voor de jeugd en zorgen wij dat het seizoen goed

verloopt. Een van mijn taken in de jeugdcommissie is het regelen van de buitentoernooien in Neer en Venlo, ik zorg voor het contact met ouders en voor de aanmeldingen bij de toernooien. Verder ben ik tijdens jeugdtoernooitjes te vinden achter de wedstrijdtafel, ik zorg dan voor de tijd en de standen voor de prijsuitreiking.

Ook ga ik de laatste 3 jaar mee als leiding bij het jeugdkamp, nadat ik altijd als jeugdlid ben meegegaan. Al vanaf ik als kind mee ging, wilde ik graag mee als leiding, dus toen ik gevraagd werd hoefde ik niet te twijfelen. Dit vind ik een van de leukste weekenden! Lekker bezig zijn met de spellen die georganiseerd worden. 

Ik hoop dat ik nog lang lid mag zijn van deze club en dat ik het vrijwilligerswerk nog lang mag doen.