ThomasThomas Kusters - Webmaster & PR

Op mijn 7e lid geworden van deze mooie club en ik maak nog steeds met veel plezier deel uit van deze mooie vereniging en sta met hetzelfde enthousiasme op het volleybalveld (met Heren 1) als toen. 
Ik heb in het verleden vrijwilligerswerk in vele functies gedaan. Ik doe nu van alles op het gebied van media en communicatie voor de club, ik noem mezelf voor het gemak even het ‘mediamannetje.’

Misschien doe ik nu wel waar mijn hart ligt: alles wat met media te maken heeft. Want het is ook mijn werk (freelance journalist) en die expertise zet ik met alle liefde in voor de club. Ik wil het familiegevoel en de saamhorigheid van onze club zo goed mogelijk overbrengen via onze verschillende kanalen. Zo beheer ik de website, zet ik berichten op facebook en Instagram, maak ik het infobulletin en schrijf ik persberichten. Ook geef ik het bestuur gevraagd en ongevraagd advies op communicatiegebied.

In mijn rol als ‘mediamannetje’ heb ik veel vrijheid en ik kan er van genieten als de dingen die ik bedenk tot veel enthousiasme leiden en dus voor een positief, jong en fris imago van onze club. Zo heb ik heel wat uurtjes werk gestoken in het bedenken en maken van gifjes. Als ik zie hoeveel en waar ze allemaal gebruikt worden, vind ik dat fantastisch! Maar het gaat niet alleen om een goede smoel maar ook om onze leden zo goed mogelijk te informeren en activiteiten en bijeenkomsten zo goed mogelijk te laten slagen met een hoge opkomst en prettig verloop. Als dat slaagt, haal ik daar voldoening uit.

De club heb ik in de afgelopen jaren goed leren kennen door verschillende functies zoals trainer, scheidsrechter, organisatie jeugdkamp, lid van de Technische Commissie, bestuurslid en voorzitter. Die ervaring neem ik mee in het vrijwilligerswerk wat ik nu doe. Ik vind het fijn dat ik nu dingen kan doen wanneer het mij het beste uitkomt en lekker thuis aan de laptop. Maar die klap ik dicht als ik ga volleyen. Vooral wedstrijden kan ik erg naar uitkijken.

Want dat doe ik het allerliefste, in het mooie oranje shirt van Holyoke!