Foto MarcMarc Hurkens - lid Technische commissie & trainer/coach

Even voorstellen: mijn naam is Marc Hurkens, geboren in het Brabantse Haps en op mijn 10e gaan volleyballen bij Havoc. Hier heb ik met veel plezier tot ongeveer 1996 gespeeld, inmiddels was ik naar Blerick verhuisd en werd het tijd om in de buurt een vereniging te zoeken.


Dit werd JJS in Steyl, waar ik tevens voorzitter werd van de club. Na een periode werd duidelijk dat de herenselectie van JSS te weinig spelers had en dat ook Belfeld met hetzelfde probleem kampte. Al snel speelden we dus in Belfeld en al gauw werden er ook besprekingen gevoerd om te fuseren met BVC Holyoke. In 2001 ging JSS op in Holyoke en ben ik lid van deze club. Eerst nog als bestuurslid, en later als coach en trainer en lid van diverse onderdelen van de club. Tot ik door een blessure in mijn voet in 2016 niet meer actief kon volleyen, heb ik in het eerste senioren team gespeeld en later bij de veteranen.

In 2018 ben ik begonnen als lid van de Technische Commissie samen met Jos Engelen. Momenteel zit ik alleen in de TC en werk ik samen met het bestuur en een aantal mensen uit de vereniging aan een constructief beleid voor de senioren dames en heren selectie. En samen met de Jeugdcommissie ook aan de visie voor de jongste spelers van Holyoke. Wij kijken zoveel mogelijk naar de ontwikkeling van het individu en naar de optimale samenstelling van de trainingen en competitie-spelende teams.