Anita OtokaAnita Otoka - Shirtcommissie 

Bij deze wil ik graag vertellen op welke manier ik kennis heb mogen maken met Holyoke. Zelf heb ik met mijn man John (in onze jonge jaren) met veel plezier recreatief  volleybal gespeeld. Mede door ons enthousiasme in deze sport zijn onze zoons Erwin en Rick ook nieuwsgierig geworden.

Destijds hebben we gekozen voorCivitas en zijn zij daar begonnen met volleyballen. Na vele wedstrijden gespeeld te hebben was er op een dag een thuiswedstrijd tegen BVC Holyoke en kwamen we tijdens de wedstrijd in gesprek met de coach (Thea Driessen). Zij vertelde vol passie en overtuiging over haar club, BVC Holyoke.Haar verhaal gaf ons een goed gevoel en zodoende hebben we in 2004 (snel) de keuze gemaakt om onze kinderen van Venlo naar Belfeld te laten overstappen. Achteraf hebben we hier geen moment spijt van gehad en spelen
ze vele jaren later nog met veel plezier bij HS1.

De overstap naar Holyoke voelde als een warm bad en we voelden ons met z’n allen welkom. Ik wilde graag een bijdrage leveren aan deze fijne club, maar dan wel op mijn eigen manier (achter de schermen). Hierdoor ben ik vier jaar actief geweest als bestuurslid secretariaat. Daarna ben ik overgestapt naar de shirtcommissie, dit doe ik nog steeds met veel plezier en ik ben er trots op dat ik vanaf 2016 ondersteuning heb gekregen van mijn zoon Erwin. Ook zorg ik voor een smakelijke ondersteuning tijdens het jaarlijks terugkerende jeugdkamp. In samenwerking met de organisatie zorg ik voor de boodschappen en kook ik samen met Yvon van Aarssen een warme maaltijd.

Samen met John kom ik graag naar de wedstrijden in De Hamar kijken. Zelfs bij uitwedstrijden zijn we regelmatig aanwezig. Persoonlijk vind ik het erg jammer dat er nu door het Covid-19 virus geen wedstrijden meer zijn, en dat ons en alle leden het volleybalplezier wordt ontnomen. Ik hoop dat ik nog heel wat jaren mijn bijdrage aan de shirtcommissie kan leveren, want vrijwilliger zijn geeft mij veel voldoening.

Veel volleybalgroetjes,

Anita Otoka