Home » Aanmelden

Aanmelden

Wil je meer informatie over proeftrainingen bij de jeugd mail dan naar jeugd@bvcholyoke.nl en voor volwassenen volleybal@bvcholyoke.nl

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Geslacht
(Het bestuur heeft belangstelling voor de achtergrond van leden in verband met werving voor vrijwilligerstaken, dit is geheel vrijblijvend aan te geven)
Ik ga ermee akkoord dat er foto's van mij gemaakt worden en gepubliceerd op de diverse media van BVC Holyoke
Ik ga akkoord met de gedragsregels
Klik hier voor de gedragsregels

Incasso
Door lid te worden van BVC Holyoke en dit formulier te ondertekenen is tevens toestemming gegeven aan BVC Holyoke (incassant NL69INGB0003933195) om de contributie per kwartaal te incasseren van het opgegeven IBAN/bankrekeningnummer. Als ook wedstrijden worden gespeeld dan tevens 1x per jaar de competitietoeslag.  Als je het niet eens bent met een incasso kun je deze door je eigen bank, binnen 30 dagen, laten terugstorten. De incasso vervalt op het moment dat het lidmaatschap wordt beëindigd.

Competitie
Neem je deel aan de competitie moet ook een (digitale) pasfoto worden ingeleverd op bovenstaand (mail-)adres. De eventuele huurprijs van een shirt wordt ook (gedurende maximaal 3 jaar) geïncasseerd. Bij verlies of beschadiging van het shirt gedurende de looptijd van de huurovereenkomst, is bovengetekende verplicht tot vergoeding van de nieuwwaarde van het shirt. Het shirt blijft te allen tijde eigendom van BVC Holyoke.

Gegevens
De persoonsgegevens worden alleen gebruikt t.b.v. de interne administratie en registratie bij de NeVoBo. BVC Holyoke gaat met de persoonsgegevens van de leden om conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van 25 mei 2018. Lees hier meer over hoe de gegevens verwerkt worden.