Home » Vereniging » Sponsors

Sponsors


Clubsponsor 
Kalfire is een producent van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht door de familie van Melick. Een bedrijf dat nog altijd is gevestigd op het industrieterrein in Belfeld.

https://kalfire.com/Shirtsponsor Heren 1 en vormgeving en drukwerk

Reclamebureau marcand – marketing en vormgeving is gestart in Venlo in 2009. Marcand biedt jou als ondernemer een zo breed mogelijk aanbod van producten en diensten, van logo, concept, tot complete campagne voor jouw product of dienst, kortom een allround reclamebureau. Een partner in creatieve ideeën en uitvoering. Een markante, no-nonsense aanpak.
www.marcand.nl 


Shirtsponsor Dames 1 en Meisjes C1
Bij Jumbo Belfeld kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. In onze winkel kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan verse groente, fruit, brood, vers gesneden vlees, vleeswaren en kaas. Ook beschikt onze winkel over een mooie bloemenafdeling!
https://www.jumbo.com/winkel/jumbo-belfeld-mulderspleinShirtsponsor Dames 2

In de laatste eeuw is Op het Veld uitgegroeid tot een totaalpartner voor al uw technische installaties. Het is niet wat we doen, maar wie we zijn. En worden we betrokken vanaf het voortraject, dan zijn we op ons best. De betrokkenheid van onze vakmensen is sterk voelbaar. We zijn een toegankelijke organisatie met een familiaire cultuur. Echte teamspelers. Meegaand naar de klant, loyaal aan onszelf.

https://ophetveld-belfeld.nl


Shirtsponsor Dames 3
Pearl is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van de beste percussie-instrumenten.

https://pearldrum.com/eu/


Shirtsponsor Zitvolleybal 1
65 sporten onder een dak, de grootste sportwinkel van Nederland! Koop al je sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen bij Decathlon.
https://www.decathlon.nl/


Shirtsponsor Zitvolleybal 2

Vanuit een prachtig monumentaal pand in Tegelen werken wij met een hecht team aan een breed scala aan projecten in de regio. Van groot tot klein en van idee tot oplevering. Wij zijn een full service architectenbureau en hebben alle expertise in huis van ontwerp tot bouwbegeleiding. We schrijven onze eigen bestekken en werken de ontwerpen uit tot in detail. Een goede mix van ervaring en frisse kijk al zeggen we het zelf! Met ons team kunnen we elke klus aan maar houden we de lijntjes kort.
https://verheijen-smeets.nl/Shirtsponsor Heren Veteranen 1  en aardbeienactie
Dings Aardbeien en Brookberries zijn in 15 jaar uitgegroeid tot de specialist in aardbeien in kassen. Op 4 locaties in de gemeente Venlo worden met de modernste technieken op de meest milieu verantwoorde manier jaar rond aardbeien geteeld van topkwaliteit.
www.dingsaardbeien.nlShirtsponsor Dames Recreanten 1
De Heldense Bossen is in de vakantieperiodes een echte kindercamping met uitgebreide, onmisbare faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een buitenbad, een speeltuin met dierenpark, een supermarkt en een restaurant. Buiten de vakantieperiodes heerst er juist rust op de camping en kunnen de actieve levensgenieters onder andere genieten van de mooie fiets- en wandelmogelijkheden met startpunten vanaf de camping.
https://www.deheldensebossen.nl/


Shirtsponsor Dames Recreanten 2
Faassen Plants is leverancier van complete en duurzame projectbeplanting. Sinds 1924 is ons familiebedrijf met als specialisatie bosplantsoen uitgegroeid tot betrouwbare leverancier van boomkwekerijproducten aan groothandelaren, hoveniers, gemeentes en bosbouwbedrijven in binnen- en buitenland.
https://faassenplants.nl/nl/Shirtsponsor Meisjes A

VERSADO Personeelsdiensten stelt het persoonlijk karakter voorop en is daarom al ruim 20 jaar succesvol. Anno 2021 wordt niet meer alleen vakbekwaam personeel in de groensector bemiddeld, maar is de horizon verbreed. Doordat er uitgebreid met de kandidaten wordt gesproken en er uitgebreide branchekennis in huis is, is VERSADO ook succesvol in de technische, logistieke, transport, schoonmaak en commerciële sector.
https://versado.nl/


Shirtsponsor Meisjes C2
Bestrating voor tuinen, bedrijfsterreinen, publieke ruimtes en op alle plekken waar professioneel vakmanschap gewenst is. Ons team van ervaren stratenmakers werkt dagelijks aan grote en kleine projecten door de hele regio Venlo en omstreken. Wij helpen u graag bij het opknappen van uw particuliere of zakelijke project.
https://bonkebestratingen.nl/
Shirtsponsor diverse niveauteams

“De Specht” is een jong en dynamisch schoonmaak- en glazenwasserbedrijf uit Belfeld. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren, scholen, trappenhuizen en ook in het reinigen van damwanden. Een goede kwaliteit en service staat bij ons altijd voorop. “De Specht” is een bedrijf waar men luistert naar de wensen van de klant, en wij streven naar een juiste bediening. We stemmen de specifieke situatie af, en overleggen natuurlijk goed met onze klanten. Met de juiste reinigingsmethodes en met de beste producten is uw pand bij ons in goede handen. Bij “De Specht” bent u absoluut aan het goede adres als het gaat om schoonmaak werkzaamheden. 
https://www.despecht.com/
Shirtsponsor Niveau 2.1

U ervaart het meteen, hier wordt met liefde voor het vak gewerkt. Die liefde voor het vak vertaalt zich in een verrassend en gevarieerd aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires, maar ook in de expertise van ons team. We garanderen u het beste advies op maat, uitgebreide service en staan met plezier voor u klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na uw aankoop.
https://www.petergahler.nl/


Shirtsponsor Niveau 3.1
Bij Van Lier Schoenen staan we voor aandacht en een toegewijde service. Als familiebedrijf, met inmiddels de derde generatie aan het roer, gaan we iedere dag voor onze doelstelling: onze klanten zo goed en eerlijk mogelijk helpen, zodat zij met een goed gevoel bij ons de deur uitgaan. Dat begint al met onze gastvrije ontvangst: je kunt bij ons altijd rekenen op een warm welkom, en in onze coffeecorner staat de koffie voor je klaar. Met iets lekkers natuurlijk!
https://vanlierschoenen.nl/Shirtsponsor Niveau 4.1
Bij Garage Storm kunt u terecht voor al uw vragen en reparaties omtrent: Airco, Banden- wissel, opslag en verkoop, Diagnoses en Ruitschade. Wij zijn tevens een APK keuringsstation erkend door de RDW. Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat vakkundig en eerlijk werk af te leveren. Wij staan voor 100% klanttevredenheid.
https://garagestorm.nl/


Shirtsponsor diverse Niveauteams
Ditoga Sport is gespecialiseerd in het maken van sport en werkkleding , welke door middel van sublimatiedruk voor elke klant gemaakt wordt.
http://ditogaworkwear.nl/index.html


Shirtsponsor diverse Niveauteams
J. Hoezen & Zonen B.V. is een allround installatiebedrijf en houdt zich voornamelijk bezig met loodgieterswerk, centrale verwarmingsinstallaties & duurzaamheidstechniek voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Daarnaast beschikken wij over een luxe ingerichte showroom met A-merken sanitair en bieden wij U totaal ontzorging voor uw badkamer aan.
http://www.jhoezen.nl/