Het bestuur is op zoek naar een nieuwe secretaris. Ronald Sap stopt na 1,5 jaar bestuurslid te zijn geweest. Hij moet nu keuzes maken vanwege een nieuwe baan. Het bestuur bedankt Ronald voor zijn inzet en hoopt snel aan de slag te kunnen met een opvolger. Dus, heb je altijd willen weten wat er achter de schermen van onze volleybalvereniging zoal besproken en geregeld wordt? Wil je mee beslissen in de zaken die het bestuur behandelt? Stel je dan kandidaat voor de ledenvergadering op 15 oktober voor een voor een bestuursfunctie in het algemeen of de functie van secretaris in het bijzonder. Want: vele handen maken licht werk. Voor meer informatie kun je terecht bij een van de bestuursleden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Er is dit jaar weer een fysieke ledenvergadering. Die vindt plaats op vrijdagavond om 20:00 uur in de Hamar. Agenda en uitnodiging volgen nog. Als leden input hebben voor deze vergadering kunnen ze terecht bij het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deze week beginnen de eerste competitiewedstrijden.Tot 25 september moet het publiek nog op 1,5 meter zitten. Vanaf 25 september mag de tribune weer helemaal gevuld worden, mits iedereen een vaste zitplaats heeft. Het verzoek is dan ook om niet te gaan staan en plek te nemen op de tribune. Ook houden we de basisregels in acht: was je handen, hoesten en niezen in elleboog, schud en bij klachten blijf je thuis en laat je je testen.
Dominik Albrecht keert terug van de Paralympische Spelen in Tokio zonder medaille maar met een berg aan ervaring en de titel “serveerder van het toernooi.” Dominik kwam uit voor het nationale team van Duitsland.

Met behulp van de leden heeft de shirtcommissie en het bestuur een nieuw ontwerp voor het wedstrijdshirt gekozen. Lees snel verder om het nieuwe shirt te zien! Bestuur en commissie zijn tot deze keuze gekomen nadat de leden eind vorig seizoen zijn gevraagd om hun voorkeur voor een ontwerp door te geven. De bedoeling is dat de shirts vanaf komend siezoen worden gedragen  De commissie en het bestuur zijn ook nog bezig met nieuwe wedstrijdbroekjes. Meer informatie hierover volgt binnenkort, dan wordt ook bekend welke sponsor er op het shirt komt. Verder maakt het bestuur dan ook bekend wat de leden aan huur gaan betalen voor het shirt, eerder is op de ledenvergadering besloten dat de geïnde contributie in de eerste coronaperiode hiermee wordt verrekend. Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij bestuurslid Lotte van Zoest via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de shirtcommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Lees snel verder voor een foto van het nieuwe wedstrijdshirt.

We zijn blij dat het jeugdkamp weer kan plaatsvinden dit jaar. Weliswaar met een iets andere opzet maar zeker even gezellig! Het jeugdkamp vindt dit jaar plaats in Belfeld op vrijdag 3 en zaterdag 4 september. Dan organiseren wij twee volle dagen vol leuke activiteiten. Dit doen we op en vanuit de sportvelden van Belfeldia. Slapen doen we gewoon thuis. Kosten: 10 euro per kind. Het aanmeldformulier is inmiddels gesloten. Vragen? Stel ze gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De sporthal van De Hamar is gesloten van zaterdag 24 juli t/m zondag 5 september. Vanaf maandag 6 september beginnen de trainingen volgens de tijden en samenstellingen die onlangs bekend zijn gemaakt. Het terras en café van de Hamar zijn in de eerste en laatste week van de vakantie van 10:00 tot 17:00 uur geopend (van maandag 26 juli tot en met vrijdag 30 juli en van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september). In de rest van de vakantie is de horeca van het gemeenschapcentrum incidenteel in het weekend open, houd hiervoor de berichtgeving van de Hamar in de gaten.
Na een lange zoektocht is er voor de jeugdcommissie (JC) en technische commissie (TC) versterking gevonden.

Het Jeugdfonds sport en cultuur houdt op woensdag 30 juni een online presentatie om uitleg te geven over hoe je van het fonds gebruik kunt maken. Het fonds is bedoeld voor ouders die het minder breed hebben maar toch hun kinderen willen laten sporten. Het fonds betaalt de contributie en eventuele mogelijke materialen (schoenen, kleding). Het gaat om kinderen en jongeren uit gezinnendie leven van een bijstandsuitkering, in de schuldsanering zitten, zzp’ers en/of een inkomen hebben tot 130% van het sociaal minimum. Het webinar wordt gegegeven om 15:00 uur en om 19:00 uur. Je dient je aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld duidelijk welk tijdstip je de presentatie wilt volgen. Eén dag van te voren ontvang je per mail een link naar Microsoft Teams om deel te kunnen nemen aan het webinar. Op deze website vind je meer informatie als je niet kunt deelnemen aan het webinar. Je kunt voor vragen ook terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De Technische Commissie en de Jeugdcommissie hebben de nieuwe teams en trainingstijden van de dames en heren senioren, de jeugd, zitvolleybal 1 en recreanten 1 bekend gemaakt. Er zijn drie damesteams, één herenteam, één meisjes A-team, één meisjes C-team en tien niveauteams. Deze teampagina's op de website allemaal bijgewerkt. De trainingstijden vind je op deze pagina  Zie je een foutje? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen of opmerkingen over de teams zelf, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.