De wedstrijdbroekjes voor de dames zijn eindelijk binnen. Ze worden nu uitgedeeld aan de teams. Let op:deze broekjes zijn alleen voor de wedstrijden om in te spelen, net zoals de wedstrijdshirts. Op onze sociale media staat een foto van het nieuwe broekje. 
Meisjes A kwam niet in actie afgelopen weekend maar werd toch kampioen. Concurrent Olsredlem liet een punt liggen en kan Holyoke daarom niet meer inhalen. Daarmee zijn onze meiden de vierde kampioen van de club. Dames 2, Dames 3, Meisjes C1 en dus ook Meisjes A1 worden gehuldigd op de familiedag op zaterdag 28 mei. Vanaf 19:00 uur is er gelegenheid om te feliciteren. 
Meisjes C1 is kampioen geworden. De meiden wonnen donderdag de wedstrijd tegen concurrent S'62 met 3-2. Eén set was voldoende maar uitondelijk trokken onze meiden de hele wedstrijd naar zich toe. Na de overwinning barstte er een feestje los. Op onze social media zie je foto's en filmpjes. Meisjes C is de derde kampioen van de club. Eerder werden Dames 2 en 3 ook al kampioen. Meisjes A is nog in de race voor het kampioenschap maar daarvoor is het wel afhankelijk van uitslagen van de concurrent. De A is zelf uitgespeeld. 
Bijna de allerlaatste loodjes. Donderdag en zaterdag zijn er in totaal 4 wedstrijden. Meisjes C1 speelt donderdag thuis haar kampioenswedstrijd in De Hamar. Zaterdag is er ook een thuiswedstrijd van Dames 2. Lees verder voor het schema.

Voor het Belfelds Volleybalfestival op zaterdag 18 juni kun je vanaf nu inschriven. Dat kan via dit formulier op onze website. Er wordt gespeeld in teams van 4 tegen 4. Je kunt met meer spelers in een team meedoen maar dan is de rest wisselspeler. Deelname kost 20 euro per team en daarvoor krijg je ook nog eens 10 consumptiebonnen! Na afloop is er een BBQ, daarvoor kun je je ook inschriven via het formulier. Dat kost 10 euro per persoon. Je kunt voor allebei aan te melden of alléén voor het toernooi of alléén voor de BBQ. Voor vragen kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
100% score: twee wedstrijden en twee overwinningen. Dames 1 mocht donderdag aan de bak tegen het bijna gelijk geklasseerde ADC. Het werd een spannende vijfsetter maar de overwinning ging naar Belfeld. Zaterdag kwam alleen Meisjes A in actie. De meiden wonnen overtuigend met 4-0 van Stravoc. 

VV Belfeldia en BVC Holyoke organiseren sámen een volleybaltoernooi: het Belfelds Volleybalfestival op zaterdag 18 juni op het sportpark van Belfeldia. Het toernooi begint om 14:00 uur en je kunt meedoen met teams van 4 tot 6 spelers vanaf 16 jaar. Inschrijfgeld is 20 euro per team en daarvoor krijg je ook nog eens 10 consumptiebonnen! Na afloop is er een BBQ. Binnenkort kun je je inschrijven via deze website.

Bijna de laatste wedstrijden. Deze week twee wedstrijden: donderdag en zaterdag. Lees verder voor het schema.

Peter van Eijk is de nieuwe vertrouwenscontactpersoon van de volleybalclub. Bij hem kun je in vertrouwen terecht als er zaken spelen van grensoverschrijdend gedrag. Is jou iets naars overkomen en je twijfelt er over hoe en met wie je daar over kunt praten? Dan kun je terecht bij Peter van Eijk. Hij is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lees verder om kennis te maken met Peter. 

Leden kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de BBQ op de familiedag op zaterdag 28 mei bij de schutterij in Belfeld. Elk lid van Holyoke is welkom met zijn/haar hele gezin. Dus ook pap, mam, broertjes, zusjes. Of neem man/vrouw/partner en kids mee. Je kunt je aanmelden via deze link, betalen gaat met iDeal. Dit is alleen nodig voor de BBQ. Iedereen is welkom vanaf 14:00 uur. Er is een leuk middagprogramma en om 17:00 is er een heerlijke BBQ. Daarna, vanaf 19:00 uur, worden de kampioensteams gehuldigd en is er gelegenheid om te feliciteren. Er wordt tijdens deze Holyoke-familiedag ook op bölkes geschoten, om mee te kunnen schieten moet je 16 jaar of ouder zijn en je identiteitsbewijs meenemen. Lees verder voor meer informatie.