Zitvolleybal 2 speelt in de eigen Hamar een toernooi. Dat wordt gehouden op zaterdag 24 februari van 12.00 tot 18.00 uur. Er zijn teams uit drie landen aanwezig: Leverkusen 2 uit Duitsland, Kruikenburg uit België en ons eigen Zitvolleybal 2 uit Nederland natuurlijk.
Henny van Hameren stopt na dit seizoen als trainer van niveau 3,4 en 6.  Zij heeft jaren lang met veel enthousiasme de jongste volleyballertjes van onze vereniging training gegeven. Nu is het tijd voor een andere trainer om dit over te nemen. Daarom zoekt de jeugdcommissie nu alvast een trainer voor deze zaterdagochtend. Henny zijn we ontzettend dankbaar voor haar hulp de afgelopen jaren! Lees verder voor de vacature.

Het regende 4-0 overwinningen afgelopen week. Maar liefst zeven teams stuurden hun tegenstander puntloos naar huis en Veteranen 2 nam alle punten mee naar huis tegen HVC en staat derde.  Heren 1 deed goede zaken met de volle winst omdat de concurrent een nederlaag leidde, daardoor hebben de heren weer de tweede plaats in handen. Heren 2 boekte de eerste overwinning van het seizoen en dat was ook in een derby tegen Revoc.  Meisjes C1 won ook de dorpenstrijd van Revoc, onze meiden staan eerste. Die plaats is er ook voor Meisjes B1 na winst op Stravoc. Verderwas er ook winst voor Dames 2 en Niveau 6. Lees verder voor alle uitslagen. 

In de webshop is een nieuw artikel opgenomen: het Gi&Di dames sportbroekje. Veel dames hebben dit in het verleden ook gedragen en bleek dus populair. De shirtcommissie heeft nu weten te regelen dat het ook te koop is in onze webshop. Zelfs mét clublogo en ook eventueel met naam. Met opdruk van alleen logo kost het 39,93 euro, met logo en naam kost het 46,59 euro.  Het broekje is beschikbaar in de maten XXS t/m XXXL. De kleur is natuurlijk navy blauw. Check het artikel snel in de webshop. Vragen of opmerkingen? Meld je bij de shirtcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Hamar inclusief sporthal is woensdag 14 februari en donderdag 15 februari gesloten. Er zijn dus géén trainingen mogelijk. Tijden de carnaval is het gemeeschapscentrum wel open ten behoeve van de carnavalsactiviteiten. Daarna is het dicht vanwege het opruimen en schoonmaken. Vanaf vrijdag 16 februari is De Hamar weer gewoon geopend. Lees verder voor de sluitingsdagen voor de rest van het seizoen.

Veel teams moeten meteen aan de bak na de vastelaovend: dus klop de confetti uit de sportkleren en veeg de schmink van je gezicht en volleyballen maar. Iedereen speelt uit, behalve Veteranen 1 op zondag. Lees verder voor het schema.

Voor wie het gemist heeft: we hebben een hoogheid in de club! Twan Bongers (speler bij Heren 1) is adjudant bij de Windjbuujels in Reuver.  Samen met de andere adjudant Roy Janssen en prins Joep Killaars vormt hij het prinselijk trio! Gefeliciteerd en een mooie Vastelaovend! De receptie is carnavalszondag 11 februari om 20.30 uur in De Schakel in Reuver. Lees verder voor een foto van het trio.

In de webshop is een nieuw artikel opgenomen: een donkerblauwe polo. Het bleek dat hier belangstelling voor was. Deze polo werd eerst ook uitgedeeld aan vrijwilligers maar is nu dus voor iedereen te koop. Met opdruk van alleen logo kost hij 18,68 euro, met logo en naam kost hij 25,33 euro. Het is een unisex model dus zowel voor dames als heren geschikt. Check het artikel snel in de webshop. Vragen of opmerkingen? Meld je bij de shirtcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dames 1 heeft twee hele belangrijke en overtuigende overwinningen geboekt. Daarmee is het team van de 11e naar de 9e plaats gestegen, een plek die recht geeft op lijfsbehoud. Zaterdag werd thuis overtuigend gewonnen van Tupos en dinsdag speelde het team wederom goed: 4-0 tegen VC Fortutas. Ook andere teams hadden overtuigende zeges waarbij ze geen punt voor de tegenstander overlieten. Meisjes C1, C2 en B1 wonnen allemaal thuis met 4-0. Heren 1, Recreanten 1 en Zitvolleybal 1 moesten uit maar namen op bezoek bij VC Velden, Set Up en Allvo alle punten mee naar Belfeld. Dames 3 boekte thuis een mooie overwinning maar Grashoek kon nog een puntje meepikken: 3-1. Lees verder voor alle uitslagen.

Rowy Kessels is is vrijwilliger van de maand januari. Ze is sinds kort op tal van belangrijke functies actief voor de vereniging: trainers Meisjes C1, wedstrijdsecretariaat en jeugdcommissie. Dat pakt ze allemaal heel goed aan en het bestuur is erg blij met haar werk voor de club.  Voorzitter Thomas Kusters zocht haar op na afloop van een training en huldigde haar temidden van haar teamgenoten. Het uitroepen van een vrijwilliger van de maand is onderdeel van het vrijwilligersbeleid. Zo wil het bestuur de vele vrijwilligers in de schijnwerpers zetten. Lees verder wie er eerder held van de maand is geworden. Deze keer geen saaie foto met de voorzitter maar dames 1 maakte zelf een leuke video!