Zeven teams wisten te winnen dit weekend. De meest overtuigende zege was voor Heren 2: 4-0 tegen Fortutas. Niveau 6.1 won één van de twee wedstrijden: 4-0 tegen VC Hero. Dat resultaat boekt ook Niveau 4.1: 4-0 tegen Aspargos. Zowel Meisjes B2, Dames 1, Zitvolleybal 1 gunden nog een punt aan hun tegenstander. De meiden wonnen met 3-1 van S'62, de dames met 3-1 van VC Kessel en de zitvolleyballers met 3-1 van Apollo. De veteranen speelden wederom een vijfsetter: Meuleveld - Veteranen 2: 2-3.  Lees verder voor alle uitslagen.

Onze jongste niveauteams hebben vier keer zilver behaald op een toernooi in Panningen. Niveau 1, Niveau 2, Niveau 3.1 en 3.2 werden allemaal tweede. Check onze facebookpagina en Instagram voor leuke actiefoto's.
Het kerstmixtoernooi wordt dit jaar gehouden op zondag 29 december. Zoals altijd is 's morgens het toernooi voor de jeugd en 's middags de senioren. Lees verder voor het programma. 

Voor bijna iedereen de laatste loodjes van dit jaar. 12 Wedstrijden in totaal, bijna allemaal uit, behalve dames 2 op donderdag en veteranen 2 op zondag. Lees verder voor het schema.

Meisjes B1 speelt dit seizoen in de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag boekte het team de eerste overwinning. Coaches Eelco van der Straten en Wilbert Hoezen schreven een verslag, om dit te lezen, klik op lees verder.  Op facebook en Instagram staat een filmpje van deze wedstrijd.

Niveau 4.1, beide B-teams en Dames 1 en 2 hebben met klinkende cijfers gewonnen. Niveau 4.1 won één van de twee wedstrijden met 4-0 tegen Accetos. Meisjes B1 ontving thuis Olympia en stuurde het team uit Panningen puntloos naar huis: 4-0. De B2 ging op bezoek in Swalmen en nam alle punten mee naar huis tegen S'62: 0-4. Dames 1 ging naar Meijel en speelde overtuigend tegen Peelpush: 0-4 winst. Dames 2 speelde in Panningen en won met 4-0 van Olympia. Veteranen 2 had wat meer moeite met tegenstander Athos maar hield er ook een overwinning aan over: 3-2. Lees verder voor alle uitslagen.

Pieten hebben zaterdagmorgen op een training de jongste jeugd van onze club verrast met een bezoek. De pieten deden vrolijk mee met de spelletjes en de kinderen hielpen de pietermannen maar al te graag. Natuurlijk hadden ze ook wat lekkers bij zich. Op onze Instagram en facebook vind je foto's van de pietentraining.
Maar liefst 13 wedstrijden deze weekm doordeweeks en zaterdag spelen we allemaal thuis, zondag allemaal uit. Lees verder voor het schema.

Dertien wedstrijden, veel uit, maar enkelen ook thuis, vooral zondag. Dan zijn er ook zaalwachten nodig. Check dus het schema!

Zowel Niveau 4 als Niveau 6 hebben alle wedstrijden gewonnen dit weekend. Niveau 4.1 speelde tegen Olympia en Revoc en won beide wedstrijden met 4-0. Dat gold ook voor Niveau 6.1, daar waren Accretos en VC Weert de tegenstanders. Hele goede zaken dus! Dames 2 won in een onderlinge concurrentiestrijd met 3-1 van Peelpush. Heren 2 liet een puntje liggen tegen de laagvlieger uit Venray, het werd 1-3 tegen ActiveRooy. Lees verder voor alle uitslagen.