De teampagina's zijn weer bijgewerkt naar aanleiding van de nieuwe teamsamenstellingen van de jeugd, senioren en zitvolleybal. Let op dit zijn de voorlopige teamsamenstellingen en kunnen nog wijzigen na de zomervakantie. Op die pagina's staan wie er in het team speelt, wie er trainer/coach is, wanneer en waar ze trainen en wanneer de wedstrijd is. Een overzicht van alle trainingstijden vind je op deze pagina. Voor de nieuwe teampagina's hebben we ook nieuwe teamfoto's nodig: die kun je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daar kun je ook terecht als er nog foutjes op de pagina staan. Voor inhoudelijke vragen of opmerkingen over de samenstellingen kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De nivea-juegd heeft zaterdag het seizoen afgesloten met een speciale training in de buitenlucht. Daarmee kon de zomervakantie beginnen. Lees verder voor een verslag van een van de trainers, Eelco van der Straten. Op onze facebookpagina staan foto's! 

De trainingen voor jeugd vanaf 12 jaar en senioren worden per direct weer hervat. De leden zijn daar inmiddels over geïnformeerd. Deze trainingen vinden buiten plaats en worden in ieder geval tot 1 juli gehoudne en mogelijk tot de zomerstoip (vrijdag 10 juli). Het is nog onduidelijk of we vanaf 1 juli nog naar binnen mogen, de Hamar is sowieso gesloten vanaf 13 juli tot 24 augustus. De trainingen zijn net zoals voor de niveautje bij de schutterij in Belfeld. Er zijn strikte regels voor het buiten sporten. De aanwezige trainers en spelers zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het goed naleven van de regels. Voor 18 jaar en ouder geldt: houd 1,5 meter afstand.  Lees verder voor de indeling en regels van het buiten trainen. 

Helaas kan het jeugdkamp dit jaar niet doorgaan. De maatregelen rond het corona-virus maken het praktisch onmogelijk om het kamp te organiseren. Ook al zouden de aangekondigde versoepelingen door worden gezet, dan moet alsnog voor kinderen boven de 12 jaar en kaderleden een afstand van 1,5 meter tot elkaar worden aangehouden. Dit is helaas praktisch niet mogelijk.

Onze jeugd gaat weer volleyballen! Vanaf 9 mei kan de jeugd tot en met 12 jaar buiten onder begeleiding trainen. Op het terrein van Schutterij Sint Urbanus wordt een volleybalveld geplaatst. We zijn blij dat we in goede samenwerking dit voor onze jeugd kunnen realiseren.  Ouders van jeugdleden ontvangen een mail met de trainingstijden en geldende regels.

Het bestuur kijkt in goed overleg met de jeugdcommissie naar mogelijkheden om volleyballen in de buitenlucht aan te bieden voor jeugd. Want vanaf woensdag 29 april is het  toegestaan om kinderen buiten te laten sporten. Voor kinderen t/m 12 jaar mag dat georganiseerd en onder begeleiding. Voor jeugd tussen van 13 t/m 18 jaar geldt dat ook maar wel met 1,5 meter afstand. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Het bestuur is op de hoogte van de maatregelen en de adviezen van het de overheid en het RIVM en hoopt zo snel mogelijk met meer nieuws te komen.
Volleybal zit er voorlopig niet in. Maar desondanks blijven we de leukste en gezelligste club van de regio. Daarom gaan we gezellig met z'n allen bingo spelen. Thuis via skype, dus corona-proof. De bingo is maandag 27 april van 16:00 tot 17:00 uur. De inschrijving is inmiddels gesloten. Lees verder hoe het werkt en wat de spelregels zijn

Ondanks de beperkende maatregelen, zijn we druk in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Graag vragen wij daarom alle leden om, via onderstaande link, de vragenlijst in te vullen. De vragenlijst gaat in op de volgende onderwerpen:

De competities (Nevobo, recreanten en veteranen) van het seizoen 2019-2020 zijn beëindigd. De Nevobo heeft bekend gemaakt dit seizoen geen kampioenen aan te wijzen. Op basis van het gemiddelde aantal punten per wedstrijd is de eindstand bepaald en is promotie en degradatie vastgesteld. De sporthal is gesloten tot en met 28 april 2020. Het is mogelijk dat de sluiting nog langer duurt. Dat betekent dus dat voorlopig niet getraind kan worden. Ook fysieke vergaderingen en bijeenkomsten zijn niet toegestaan..
In mei stond de familiedag en aardbeienactie gepland. Helaas zijn wij genoodzaakt om ook deze activiteiten te annuleren. Deze activiteiten vinden dus geen doorgang. De voorbereidingen voor het jeugdkamp zijn gestart. Vooralsnog gaan wij er gewoon van uit dat dit doorgang kan vinden. Binnenkort hoor je hier meer over.