Komend seizoen verandert er weer een aantal spelregels en reglementen. Zo zijn er veranderingen metr het invallen bij een hoger team of bij een team uit de zelfde klasse. Daarnaast wordt de set up soepeler beoordeeld en zijn de regels voor opstellingen voor het serverende team minder strikt. Alle wijzigingen lees je hier. Lees verder voor de belangrijkste wijzigingen op een rijtje.

Alle teampagina's zijn weer bijgewerkt naar aanleiding van de nieuwe teamsamenstellingen van de jeugd, zitvolleybal, senioren, recreanten tot de veteranen. Op die pagina's staan wie er in het team speelt, wie er trainer/coach is, wanneer en waar ze trainen en wanneer de wedstrijd is. Een overzicht van alle trainingstijden vind je op deze pagina  Voor de nieuwe teampagina's hebben we ook nieuwe teamfoto's nodig: die kun je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daar kun je ook terecht als er nog foutjes op de pagina staan. Voor inhoudelijke vragen of opmerkingen over de samenstellingen kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De algemene ledenvergadering wordt gehouden op maandag 7 oktober om 19:30 in de Hamar. Agenda en uitnodiging volgen nog. Als leden input hebben voor deze vergadering kunnen ze terecht bij het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Hamar is met de zomervakantie van maandag 8 juli tot en met zondag 18 augustus dicht. Dan zijn er geen trainingen. De eerste trainingen beginnen op maandag 19 augustus. De eerste competitiewedstrijden zijn zaterdag 21 september.
Sanne Hendriks heeft enkele neiuwe jonge leden gevonden voor de activiteitencommissie. In die commissie zitten naast Sanne nu ook Vivian Houwen, Shenna Gingter, Maud Hoezen en Casper de Blaauw.  De commissie heeft maandagavond voor het eerst vergaderd en er zijn al nieuwe frisse ideeën ontstaan voor het nieuwe seizoen. Op onze facebookpagina staat een foto van de nieuwe commissie.
Op het jeugdtoernooi van VC Accretos in Neer waren drie teams van Holyoke actief. Meisjes B1 en B2 kwamen in actie en ook NIveau 6 deed mee. Meisjes B2 werd tweede in hun poule. Het was een mooie dag: check de foto's op onze facebookpagina. 
Tijdens de vrijwilligersdag werden Palmera van der Linden en José van den Beucken verrast als vrijwilliger van de maand april en mei. Gezamenlijk organiseerde zij de familiedag 2019. En geslaagde editie waar we met vee voldoening op terugkijken!

Het uitroepen van een vrijwilliger van de maand is onderdeel van het vrijwilligersbeleid. Zo wil het bestuur de vele vrijwilligers in de schijnwerpers zetten. Lees verder wie er eerder held van de maand is geworden. Op onze facebookpagina staan foto's van de huldiging. 

Peter Munnichs uit Swalmen keert na 10 jaar terug als trainer bij BVC Holyoke. Hij gaf eerder al jarenlang training aan Heren 1 en gaat nu aan de slag als trainer/coach van Heren 2. Peter geeft aan dat hij graag talentvolle jeugd wil trainen en dat hij goede herinneringen heeft overgehouden aan zijn tijd bij Holyoke. Peter staat bekend als een trainer met zeer veel aandacht voor techniek en tactiek en heeft al training gegeven bij vele clubs in de regio. Ook spelers bij de heren zijn blij met de terugkomst van de leermeester. Peter Munnichs verzorgt op dinsdag en donderdag de trainingen voor de voltallige groep heren senioren met behulp van Marc Hurkens die trainer/coach blijft van Heren 1. Beide teams komen uit in de tweede klasse.
Op woensdag 29 mei vindt in onze eigen Hamar een gezellig zitvolleybalmixtoernooi plaats. In het mixtoernooi gaan zitvolleyballers, gewonne volleyballers en niet volleyballers met elkaar zitvolleyballend de strijd aan. Iedereen is van harte welkom!

Om 19.30 start de inschrijving in de Hamar. Vervolgens start om 20.00 het toernooi en het zal tot ongeveer 22.00 duren. Aan de deelnemers wordt 1 euro eigen bijdrage gevraagd. Zorg dat je erbij bent!
De kampioenen en promovendus van dit seizoen worden tijdens de familiedag gehuldigd. In totaal 4 teams met 39 personen. Ben je nieuwschierig naar welke teams op de huldiging staan en met hoeveel spelers, trainers en coaches ze zijn? Lees dan hier verder.

Zitvolleybal 1
Zitvolleybal 1 is en vaste gast op al onze huldigingen de afgelopen jaren. In een bomvolle Hamar behaalde Zitvolleybal 1 op 24 maart de landstitel. Op de huldiging zal het team met 9 spelers en 1 trainer/coach zijn.

Meisjes B1
Op 7 april veroverde Meisjes B1 het kampioenschap in hun poule. Door zelf met 4-0 te winnen van Accretos hielden de meiden de concurrentie uit Reuver achter zich. Meisjes B zal op de huldiging zijn met 8 speelsters en 3 trainers/coaches. 

Niveau 4.1
Het eerste kampioenschap dit jaar is behaald door Niveau 4.1. Op 16 december behaalde het team voldoende punten om de concurrentie in de poule achter zicht te laten. Het team zal met 6 speelsters en 3 trainers/coaches op de huldiging plaatsnemen. 

Heren 2
Het jonge herenteam eindigde als tweede in hun poule waarmee ze directe promotie afdwongen. Volgend jaar komt het team uit in de tweede klasse. Op de huldiging zal het team aanwezig zijn met 8 spelers en 1 trainer/coach. 

De huldiging start om 20.00 en zal tot ongeveer 21.00 duren. Aanmelden voor de familiedag is niet nodig om te komen naar de huldiging. Je bent van harte welkom!