Voor de eerste editie van superminivolleybal op woensdag waren er vier jonge deelnemers. Dit nieuwe programma is bedoeld voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Het programma richt zich vooral op “spelen met de bal”. Elke woensdagmiddag van 16:00 uur tot 17.00 uur wordt in de sporthal van de Hamar in Belfeld een leuk uurtje bewegen verzorg. Dit gebeurt onder leiding van Claudia Keltjens. Voor aanmelden of informatie mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lees verder voor een foto van de eerste editie.

Drie teams van Holyoke die bovenaan meedraaien hebben wederom een overtuigende zege geboekt. Dames 1 staat 4e en won in Roggel tegen Accretos, de nummer 10, met 0-4. Heren 2 staat derde en ging op bezoek in Meijel (nummer 10) bij Peelpush en nam alle punten mee naar huis: 0-4. Niveau 4.1 staat eerste en boekte een dubbele overwinning zondag: 4-0 tegen Liessel en 4-0 tegen Accretos, nummer 6 en 7 in de competitie.  let op: Niveaqu 4.1 speelt wel buiten mededinging mee.  Lees verder voor alle uitslagen. 

In totaal zijn er 11 wedstrijden komende week. De meeste teams spelen thuis behalve recreanten 2 en 3.  Lees verder voor het hele schema en check of je moet tellen, fluiten, vlaggen of wanneer jouw clubgenoten spelen.

In de gemeenteraad van Venlo wordt woensdag en vrijdag de programmabegroting 2019-2022 behandeld. In deze begroting worden omvangrijke bezuinigingen op sportverenigingen voorgesteld. Gezamenlijk met VV Belfeldia, TTV ’t Belke, Judo 2Move en SV de Grensstreek heeft BVC Holyoke zich uitgesproken tegen deze bezuinigingen. Dit doen zij in een gezamenlijke brief gericht
aan de gemeenteraad van Venlo.

De allerjongste volleyballertjes kwamen weer in actie zondag op een toernooi in Maasbree. Niveau 2 werd derde na twee gelijke spelen en twee keer verlies. Niveau 1 werd tweede. De coach schreef een verslag van de dag. Lees verder als je benieuwd bent naar het verslag en foto's!

Vier teams in de zaterdagcompetitie wisten te winnen dit weekend. De overwinningen hadden één ding gemeen: de uitslag was telkens 3-1. Dames 1 won van het lagergeklasseerde Maasdal. Heren 2 speelde een derby tegen Civitas maar stuurde de Venlonaren ook maar met één punt naar huis.  Zitvolleybal 1 speelde ook een derby maar dan in de streek tegen Apollo uit Mill maar trok de overwinning naar zich toe. Nog een lokaal treffen was er bij Meisjes B1 tegen Civitas, ook 3-1. Lees verder voor alle uitslagen.

Iedereen moet in de auto stappen om een wedstrijd te gaan volleyballen deze week: iedereen speelt uit. Donderdag beginnen de recreantenin Venlo en zondag sluit niveau 4 af in Liessel. Lees verder voor het schema. 

Van jeugd tot de veteranen zijn er overwinningen behaald. Niveau 4.1 sloeg een dubbelslag: 4-0 tegen Accretos en en Revoc. Meisjes B1 ging op bezoek in Venlo en won met 1-3. Zowel voor Veteranen 1 als 2 was er winst. Het eerste won met 4-0 van Asterix en het tweede won met 1-3 uit van Meuleveld. Lees verder voor alle uitslagen. 

Deze keer alleen wedstrijden in het weekend. Zaterdag speelt iedereen thuis: check dus goed wie er moet fluiten, tellen en vlaggen. Zondag spelen Niveau 2 en 3 een toernooitje. Lees verder voor het schema. 

Meisjes C heeft zaterdag de eerste winst van het seizoen gepakt. Er werden her en der al punten gesprokkeld en één keer waren de meiden héél dichtbij met een vijfsetter. Maar nu werd zeer overtuigend de volle winst gepakt: 4-0 in eigen huis tegen Havoc. Ook Recreanten 2 speelde in eigen huis en stuurde de tegenstander bijna puntloos naar huis: 3-1 tegen Set up. Lees verder voor de uitslagen op een rij.