Test je kennis over onze mooie club, haar leden en verleden. Ga ook de uitdaging aan op het gebied van muziek en spel!  Op zaterdag 3 april om 20:00 uur wordt de online Holyoke Paasquiz gespeeld. De quiz wordt gespeeld in Microsoft Teams. Je kunt alleen of samen met een team spelen. Het aantal spelers is naar eigen keuze. Meld je aan via het formulier op deze website.

Omdat BVC Holyoke het belangrijk vindt dat we blijven bewegen en sociaal actief blijven, starten we met het aanbieden van buitentrainingen . Deze trainingen zullen plaatsvinden op de voetbalvelden van vv Belfeldia (Sportlaan 9 Belfeld). De trainingen starten op zaterdag 13 maart 2021. Dit is mogelijk omdat sinds 3 maart de maatregelen voor het sporten in de buitenlucht zijn versoepeld en mogen jeugd en jongeren tot en met 26 jaar buiten in teamverband sporten. Voor senioren van 27 jaar en ouder mag in groepjes van maximaal vier personen gesport worden. Lees verder voor meer informatie. 

Voor de jeugd is in het paasweekend van 2 tot en met 5 april een corona proof tour georganiseerd. Het is een leuke digitale speurtocht door Belfeld met leuke vragen en opdrachten en natuurlijk te verdienen punten! Lees verder voor meer informatie.

Vanwege de coronacrisis wordt er door de senioren sinds half oktober en door de jeugdleden sinds half december niet meer getraind. Daarom heeft het bestuur besloten om voor de eerste drie maanden van 2021 géén contributie te innen om zo de leden tegemoet te komen. Dit is vooralsnog eenmalig en geldt naast de compensatie van de shirthuur zoals besloten door de ledenvergadering. Mocht je de contributie al betaald hebben, neem dan contact op met penningmeester Mikel van Aarssen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lees verder voor de toelichting van het bestuur.

Sinds kort is Kalfire sponsor van BVC Holyoke. Het bestuur is ontzettend dankbaar dat  Kalfire onze mooie club financieel ondersteunt. Want mede dankzij de steun van onze
sponsoren kunnen wij volleybal in Belfeld mogelijk maken. Kalfire is een producent van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht door de familie van Melick. Een bedrijf dat nog altijd is gevestigd op het industrieterrein in Belfeld.

In de persconferentie van maandag 14 december is aangegeven dat vanaf dinsdag 15 december de sporthallen sluiten. Voor ons betekent dit helaas dat we (junioren en senioren) in ieder geval tot 19-1-2021 niet in de zaal  kunnen trainen.  Ook het eerder genoemde mogelijke kerstmixtoernooi zal dit jaar dus definitief niet kunnen plaatsvinden.

Renske Lips zat 3 jaar lang in de jeugdcommissie maar neemt nu afscheid. Ze kan die activiteiten niet langer meer combineren met haar werk. We danken Renske enorm voor haar inzet en bijdrage aan de groei van onze jeugd! Maar we zoeken natuurlijk wel een opvolger: Iets voor jou misschien? Check deze vacature of neem contact op met de jeugdcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De trainingen voor senioren worden hervat vanaf dinsdag 8 december binnen de geldende corona-maatregelen. Binnen Dames 1 t/m 3, Heren 1 en 2 en Zitvolleybal 1 zijn groepen opgeslitst in ouder dan 18 en jonger dan 18 omdat hiervoor aparte richtlijnen met betrekking tot afstand gelden. De groepen trainen 1 of 2 keer in de week. Hier is een aparte indeling gemaakt die afwijkt van de trainingstijden zoals iedereen gewend was. De indeling vind je hier.  De actuele coronamaatregelen staan hier. Voor alles geldt: doe alleen mee als je je veilig en gezond voelt! Voor vragen kun je terecht bij het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Activiteitencommissie en het bestuur werken aan een mogelijk kerstmixtoernooi voor de eigen jeugd. Het zal dan gaan om een intern toernooi. Dit gaat alleen door als de situatie het toelaat en de maatregelen en adviezen in acht genomen kunnen worden. Het toernooi vindt plaats op zondag 27 december . Meer informatie volgt nog.
De geïnde contributie tijdens de coronaperiode wordt verrekend met de eigen bijdrage van leden voor de nieuwe shirts. De ledenvergadering is overtuigend akkoord gegaan met het voorstel van het bestuur om hiervan een bedrag van ongeveer 31 euro per lid in te zetten. Dit bedrag hangt af van het aantal leden op dat moment. Op deze manier komt de geïnde contributie alsnog ten goede van alle leden De contributie kan niet volledig worden verrekend omdat  er ook kosten zijn die doorlopen en ook andere inkomsten zijn weggevallen. De penningmeester is in zijn voorstel uitgegaan van kosten die weggevallen zijn door corona en rechtstreeks effect hebben op de leden, denk daarbij aan activiteiten die niet doorgegaan zijn en minder zaalhuur door afgelasten van trainingen en wedstrijden. Dat zijn kostenposten van in totaal 5485 euro.