Onze niveauteams hebben op een toernooi in Reuver alle tredes van het podium behaald: plek 1, 2 en 3! Top prestaties dus van alle zes de niveauteams die in actie kwamen. Lees verder voor alle uitslagen.

Het regende overwinningen dit weekend: in totaal maar liefst 8! Voor Heren 1 en Veteranen 1 was de winst bijzonder. Heren 1 boekte de eerste overwinning van het seizoen: 3-1 tegen Hovoc. Veteranen 1 begon de competitie met een vernieuwd team dat is ontstaan uit het tweede en eerste. Het won meteen uit met 0-4 van Asterix. Verder waren er ook overtuigende overwinningen voor Niveau 4.1 (2x 4-0 tegen Livoc en Athos), Niveau 5.1 (4-0 tegen Aspargos) en Meisjes B1 (4-0 tegen Civitas). Spannend was het bij Dames 3 en Heren 2, allebei een vijfsetter maar uiteindelijk de winst voor Belfeld! Lees verder voor alle uitslagen. 

Weer een druk programma: 14 wedstrijden in totaal zowel thuis als uit. Zondag zijn er ook wedstrijden van niveau 4 en 5 en dan zijn er ook zaalwachten nodig. Lees verder voor het schema.

Op 12 oktober staat de algemene ledenvergadering gepland. Aangezien dat met de momenteel geldende richtlijnen slechts 30 personen bij elkaar mogen komen zijn we genoodzaakt een andere oplossing te zoeken voor de ALV. Graag willen wij als bestuur iedereen de mogelijkheid geven deel te nemen aan deze vergadering. Lees verder hoe het bestuur dit aanpakt.

Twee teams hebben hun eerste overwinning van het seizoen geboekt. Voor Dames 3 was het heel spannend. Uit bij Trivia werden uiteindelijk de meeste punten mee naar Belfeld genomen: 2-3! Meisjes B1 liet geen enkel punt in Reuver liggen en ging met 0-4 winst naar huis. Niveau 4.2 sloeg een overtuigende dubbelslag: een 4-0 overwinning tegen VC Kessel en VC Olmypia. Ook Niveau 4.1 had één zo'n overtuigende overwerwinning, zelfs in een derby: 4-0 tegen Revoc. Lees verder voor alle uitslagen.

Niveau 1 t/m 3 heeft zondag een toernooi gespeeld in Panningen. In totaal waren er zes teams van Holyoke. Er werden tweede, derde en vierde plaatsen gehaald. Lees verder voor de uitslagen op een rij. Foto's staan op onze facebookpagina en Instagram. 

Zowel Heren 2 als Niveau 5.1 hebben in de tweede speelronde gewonnen. Heren 2 won thuis in de derby tegen Reuver een spannende wedstrijd met 3-1. Niveau 5.1 speelde weer twee wedstrijden en won tegen Peelpush met 4-0 en tegen Olympia met 3-1. Lees verder voor alle uitslagen en een kort verslag van Dames 1. 

In totaal zijn er komende week 13 wedstrijden. Maar op één na, allemaal uit. Heren 1 speelt op dinsdag een doordeweekse wedstrijd, lees verder voor het hele schema.

De aardbeien worden op zaterdag 10 oktober op bestelling bij mensen thuis bezorgd in Belfeld, Reuver, Tegelen en Steyl. Dit in plaats van huis-aan-huis verkoop met contante betaling. Voor mensen die contant willen betalen, kunnen de aardbeien gekocht worden bij een kraampje op het Muldersplein bij de Jumbo. De aardbeien voor thuisbezorging konden besteld worden via onze website. Het formulier is inmiddels gesloten. De aardbeien worden bezorgd tussen 10:00 en 13:00 uur. Voor kopen bij de kraam op het Muldersplein is vooraf bestellen niet nodig. De kraam is ook geopend van 10:00 tot en met 13:00 uur. Voor vragen over je bestelling kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Drie teams zijn de competitie goed begonnen. Heren 2 ging op bezoek in Linne en wist 4 punten mee naar Belfeld te nemen: 1-3. Niveau 4.1 en Niveau 5.1 speelden ieder twee wedstrijden waarvan ze er één gelijk speelden en één wonnen: 4-0 tegen Aspargos en 4-0 tegen Liessel. Lees verder voor alle uitslagen.