Het eerste zitvolleybalteam heeft zich geplaatst voor het NK Zitvolleybal op zaterdag 18 april in Koog aan de Zaan. Lees verder voor het programma en de locatie.

Loek Hendrix is geïnterviewd voor het magazine Helden. Een interview van hem samen met twee teamgenoten van het Nationaal Zitvolleybalteam staat te lezen in het tijdschrift van Barbara Barend, dat ligt sinds dinsdag in de winkel. Aanleiding voor het verhaal is dat het KPN portfonds bekend gemaakt heeft  het Nederlands Heren zitvolleybalteam in 2018 financieel te ondersteunen. Enkele journaisten zijn naar de trainingslocatie in Doorn gekomen voor interview met Robin van Damme (Allvo) Merijn Bruine (Nesselande) en Loek Hendrix. Lees verder voor foto's va het artikel.

Edwin Vaassen stopt na ruim 20 jaar als scheidsrechter op nationaal Niveau. Aanstaande zaterdag 21 april fluit hij de laaste keer op dat niveau. Hij geeft dan samen met zijn zoon Kevin leiding aan de wedstrijd van Zitvolleybal 1. Edwin fluit daarna alleen nog maar voor de club op regionaal niveau. Edwin begon 26 jaar geleden in Horst, zijn eerste wedstrijd was onder begeleiding van Henk Brauer. Na enkele seizoenen ging hij in 1996 op nationaal niveau fluiten en sinds enkele jaren was hij ook arbiter in de zitvolleybalcompetitie. Als hoogtepunten ziet hij de kampioenswedstrijden en de finale van het laatste NK Zitvolleybal. Ook vond hij het leuk om samen met zijn zoon scheidsrechter te zijn bij wedstrijden. Dat gebeurt dus zaterdag ook tijdens zijn laatste nationale wedstrijd om 11.00 uur in de Hamar. 
De allerlaatste loodjes van de reguliere competitie en het is nog spannend! Meisjes C2 kan nog kampioen worden, Zitvolleybal 1 moet zijn eerste plek veilig stellen voor de playoffs en Heren 1 kan P/D halen. Dames 1 kan zich nog rechtstreeks handhaven met 1-3 winst op Kessel of in ieder geval een punt meer dan concurrent Stravoc. In totaal zijn er 12 wedstrijden, vooral thuis. Lees dus verder. 

Maar liefst zeven teams hebben een overwinning geboekt en het was spannend op de velden. Het meest bloedstollend was de vijfsetter van Heren 2, maar onze mannen trokken de wedstrijd in Sevenum naar zich toe: 2-3. Alle andere teams lieten één punt over voor de tegenstander. Meisjes C2 maakt het met 3-1 tegen Accretos spannend in de competitie en staat nu tweede in plaats van eerste. Heren 1 blijft met 1-3 in Meijel op P/D-koers. Verder blijft onze kampioen C1 winnen: 3-1 tegen Accretos en in de kampioenswedstrijd van de B1 tegen Kessel werd het ook 3-1.  Dames 2 moest drie keer in een week tijd aan de bak en twee keer daarvan werd gewonnen: 3-1 tegen Liessel en 1-3 tegen Flash. Veteranen 1 won zondag ook met die uitslag van Meuleveld. lees verder voor alle uitslagen.  

Meisjes B1 is de tweede kampioen van de club! Zaterdag werd concurrent VC Kessel met 3-1 verslagen in eigen huis. Daardoor zijn onze meiden niet meer in te halen. Het kampioenschap werd gevierd met een volle tribune en een sportieve tegenstander. Na afloop werd het team meteen gefeliciteerd en in het zonnetje gezet.  Meisjes B wordt in ieder geval samen met Meisjes C1 gehuldigd op de familiedag op zaterdag 19 mei en iedereen kan ze dan feliciteren. Ook Meisjes C2, Zitvolleybal 1 en Heren 1 zijn nog in de race voor de prijzen. Op onze facebookpagina staan foto's van het kampioenschap.
Schip Ahoy! Holyoke kiest voor het jeugdkamp het ruime sop. Het kamp is van donderdag 16 augustus t/m zondag 19 augustus. Waar? Dat is natuurlijk nog een geheim! Binnenkort kun je online aanmelden en betalen. Lees verder voor de poster.

Volle bak komende week: maar liefst 17 wedstrijden. Veel thuis maar ook uit. Dames 3 speelt dinsdagavond nog een inhaalwedstrijd en zondag zijn er er veel jeugdwedstrijden, dan wordt er ook een zaalwacht verwacht! Lees verder voor het schema. 

Meisjes B1 en Heren 1 sleepten de overwinningen uit het vuur voor Holyoke en overtuigend: beide teams wonnen uit met 0-4. Meisjes B1 pakte vijf punten tegen Stravoc in Stramproy en Heren 1 nam alle punten mee uit Venlo tegen Civitas. De ploegen blijven daarmee op koers voor het kampioenschap (Meisjes B1) en P/D-wedstrijden (Heren 1). Lees verder voor alle uitslagen.  

Dames 1 heeft met 3-1 van Ledub gewonnen. Het team uit Budel stond maar liefst vijf plaatsen hoger (plek 5) maar toch werd het met slechts één punt naar naar huis gestuurd. De dames wisten met aanvallend volleybal hele belangriijke punten in Belfeld te houden. Ze staan nu weer negende, een plek die recht geeft op handhaving, met drie punten los van de nummer 10. Heren 2 boekte ook een mooie overwinning: met goed volleybal werd ook met 3-1 gewonnen van Hovoc (deze stonden vijf plekken hoger). Zitvolleybal 1 dan: concurrent op de playoffs Apollo werd met 4-0 naar huis gestuurd! Meisjes C2 blijft op kampioenskoers en won met 4-0. Meisjes C1 speelde als een kampioen en won ook met 0-4 in Nederweert. Lees verder voor alle uitslagen.