Vanwege de coronacrisis wordt er door de senioren sinds half oktober en door de jeugdleden sinds half december niet meer getraind. Daarom heeft het bestuur besloten om voor de eerste drie maanden van 2021 géén contributie te innen om zo de leden tegemoet te komen. Dit is vooralsnog eenmalig en geldt naast de compensatie van de shirthuur zoals besloten door de ledenvergadering. Mocht je de contributie al betaald hebben, neem dan contact op met penningmeester Mikel van Aarssen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lees verder voor de toelichting van het bestuur.

Sinds kort is Kalfire sponsor van BVC Holyoke. Het bestuur is ontzettend dankbaar dat  Kalfire onze mooie club financieel ondersteunt. Want mede dankzij de steun van onze
sponsoren kunnen wij volleybal in Belfeld mogelijk maken. Kalfire is een producent van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht door de familie van Melick. Een bedrijf dat nog altijd is gevestigd op het industrieterrein in Belfeld.

In de persconferentie van maandag 14 december is aangegeven dat vanaf dinsdag 15 december de sporthallen sluiten. Voor ons betekent dit helaas dat we (junioren en senioren) in ieder geval tot 19-1-2021 niet in de zaal  kunnen trainen.  Ook het eerder genoemde mogelijke kerstmixtoernooi zal dit jaar dus definitief niet kunnen plaatsvinden.

Renske Lips zat 3 jaar lang in de jeugdcommissie maar neemt nu afscheid. Ze kan die activiteiten niet langer meer combineren met haar werk. We danken Renske enorm voor haar inzet en bijdrage aan de groei van onze jeugd! Maar we zoeken natuurlijk wel een opvolger: Iets voor jou misschien? Check deze vacature of neem contact op met de jeugdcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De trainingen voor senioren worden hervat vanaf dinsdag 8 december binnen de geldende corona-maatregelen. Binnen Dames 1 t/m 3, Heren 1 en 2 en Zitvolleybal 1 zijn groepen opgeslitst in ouder dan 18 en jonger dan 18 omdat hiervoor aparte richtlijnen met betrekking tot afstand gelden. De groepen trainen 1 of 2 keer in de week. Hier is een aparte indeling gemaakt die afwijkt van de trainingstijden zoals iedereen gewend was. De indeling vind je hier.  De actuele coronamaatregelen staan hier. Voor alles geldt: doe alleen mee als je je veilig en gezond voelt! Voor vragen kun je terecht bij het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Activiteitencommissie en het bestuur werken aan een mogelijk kerstmixtoernooi voor de eigen jeugd. Het zal dan gaan om een intern toernooi. Dit gaat alleen door als de situatie het toelaat en de maatregelen en adviezen in acht genomen kunnen worden. Het toernooi vindt plaats op zondag 27 december . Meer informatie volgt nog.
De geïnde contributie tijdens de coronaperiode wordt verrekend met de eigen bijdrage van leden voor de nieuwe shirts. De ledenvergadering is overtuigend akkoord gegaan met het voorstel van het bestuur om hiervan een bedrag van ongeveer 31 euro per lid in te zetten. Dit bedrag hangt af van het aantal leden op dat moment. Op deze manier komt de geïnde contributie alsnog ten goede van alle leden De contributie kan niet volledig worden verrekend omdat  er ook kosten zijn die doorlopen en ook andere inkomsten zijn weggevallen. De penningmeester is in zijn voorstel uitgegaan van kosten die weggevallen zijn door corona en rechtstreeks effect hebben op de leden, denk daarbij aan activiteiten die niet doorgegaan zijn en minder zaalhuur door afgelasten van trainingen en wedstrijden. Dat zijn kostenposten van in totaal 5485 euro.
Op de algemene ledenvergadering is een nieuw bestuur gekozen. De ledenvergadering vond digitaal plaats op woensdag 18 november. Rick Mommers treedt af en stelt zich niet herkiesbaar. Ronald Sap was een nieuwe kandidaat die zich verkiesbaar stelde. Verder traden voorzitter Jacky Smeets en secretaris Twan Bongers reglementair af en stelden zich beiden opnieuw verkiesbaar. lees verder om te checken hoe het bestuur er na de bestuursverkiezing uitziet en wat de uitslag van de verkiezing is:

De pieten zijn op bezoek geweest bij onze jongste jeugd. De hulpjes van Sint bezochten een training en deden vrolijk mee. Natuurlijk kwamen ze niet met lege handen. Lees verder voor foto's:

De ledenvergadering op woensdag 18 november vindt digitaal plaats via Microsoft Teams. Het bestuur heeft alle leden een uitnodiging gestuurd met een agenda en het jaarverslag. De vergadering begint om 20:00 uur. Aanmelden kan tot maandag 16 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.