Onze volleybalclub zit nu ook op Instagram. Met een account op dit sociale medium hoopt de club meer jongeren te bereiken. Je kunt het account bereiken via @bvcholyoke of deze link. Natuurlijk blijven we ook doorgaan op onze facebookpagina  en zo nu en bij wedstrijdverslagen waar elke minuut telt, plaatsen we ook iets op twitter.
De teampagina's van de jeugd zijn bijgewerkt. Zo is Niveau 4.1 doorgeschoven naar Niveau 5.1. Bij Niveau 1 t/m 3 zijn enkele wijzigingen doorgevoerd. Ook de teampagina van de supermini's is toegevoegd. Bij de B- en C-jeugd zijn geen wijzigingen. Verzoek aan teams die gewijzigd zijn om een nieuwe teamfoto te sturen. Ook voor de teams die nog geen foto hebben. 
Dames 3 boekt de eerste overwinning in de seniorenklasse. Na de overstap van het jonge team van de B-jeugd naar de senioren verliep het seizoen tot nu toe moeizaam. Zaterdag was er tegen Tupos, de nummer 7, een 3-1 winst. Dames 1 won met 3-1 van VC Kessel dat slechts twee plaatsen lager stond genoteerd. Onze dames stijgen door deze winst en dankzij verlies van de concurrent naar plek twee. Meisjes B speelde opnieuw een vijfsetter deze tweede competitiehelft, deze keer in de derby tegen Revoc en opnieuw trokken onze meiden de winst naar zich toe: 2-3. Er was ook een overwinningen voor Niveau 5.1 zondag in eigen huis: 4-0 tegen VC Hero. Lees verder voor alle uitslagen.

Komende week moeten 11 teams aan de bak. Recreanten 1 begint op woensdag de speelronde en Recreanten 2 sluit die maandag af. Thuis zijn er weer verschillende thuiswedstrijden maar er speelt ook een team uit. Dat is zondag ook het geval. Lees verder voor het hele schema. 

Heren 2 kreeg dinsdag weer een clinic. Deze keer kwamen Rico Thomassen en Cyrill Luttels van 'S 62. Rico heeft vroeger als spelverdeler gespeeld in de 2e en 3e divisie en speelt nu in de eerste klasse. Cyrill is trainer/coach van S '62 heren 1. Onze trainer Marina Hendriks had gevraagd om haar team extra training te geven in het spelverdelen en diagonaal aanvallen. Op onze facebookpagina staan foto's en een filmpje. 

Opvallend veel vijfsetters afgelopen week. Drie teams wisten het niet in vier sets te beslissen maar trokken wel aan het langste eind. Zowel Dames 2 (tegen Kessel), Meisjes B1 (tegen Fortutas) en Veteranen 1 (tegen Trivia) wonnen allemaal met 3-2. Heren 2 won met 3-1 tegen concurrent Olympia. De meest overuitgende overwinningen waren er voor Zitvolleybal 1 (4-0 tegen Spaarnestad), Recreanten 1 (0-4 tegen Vokon) en Recreanten 3 (0-4 tegen Set Up). Lees verder voor alle uitslagen.

Niveau 2 speelde zondag een toernooitje in Swalmen. Daar werd een derde plaats behaald. In het team speelden Fenne van Leipsig, Matanya van der Straten, Jaylisa Aerts, Lani Derks en Veerle Hoezen. Op onze facebookpagina staan twee foto's van het team. 
12 Wedstrijden staan er komend weekend op het programma. Vrijdag en zaterdag moet iedereen uit. Zondag spelen de teams thuis. Dan moet er ook gefloten en geteld worden. Lees verder voor het schema. 

De competitie in de tweede helft barst nu echt los! 12 teams moeten komende week aan de bak. Recreanten 1 begint dinsdagavond en Recreanten 2 sluit maandag de competitieronde af. Zaterdag zijn er weer verschillende thuiswedstrijden. Lees verder voor het schema. 

Het competitieschema voor de tweede helft van het seizoen 2018-2019 is klaar. Je kunt het schema hier vinden (versie 21 januari 2019). In dit schema kun je zien wanneer je moet spelen maar ook wanneer je moet tellen, fluiten of vlaggen. Let op: bij wedstrijden van dames 2, dames 3, heren 2 en de B/C jeugd dient iemand met een scheidsrechterslicentie ingedeeld te worden. Het schema is inmiddels ook verspreid aan alle teamcontactpersonen. Let er ook op dat iedereen op tijd aanwezig is, hoe laat? Lees dan verder.