Op woensdag 29 mei vindt in onze eigen Hamar een gezellig zitvolleybalmixtoernooi plaats. In het mixtoernooi gaan zitvolleyballers, gewonne volleyballers en niet volleyballers met elkaar zitvolleyballend de strijd aan. Iedereen is van harte welkom!

Om 19.30 start de inschrijving in de Hamar. Vervolgens start om 20.00 het toernooi en het zal tot ongeveer 22.00 duren. Aan de deelnemers wordt 1 euro eigen bijdrage gevraagd. Zorg dat je erbij bent!
De kampioenen en promovendus van dit seizoen worden tijdens de familiedag gehuldigd. In totaal 4 teams met 39 personen. Ben je nieuwschierig naar welke teams op de huldiging staan en met hoeveel spelers, trainers en coaches ze zijn? Lees dan hier verder.

Zitvolleybal 1
Zitvolleybal 1 is en vaste gast op al onze huldigingen de afgelopen jaren. In een bomvolle Hamar behaalde Zitvolleybal 1 op 24 maart de landstitel. Op de huldiging zal het team met 9 spelers en 1 trainer/coach zijn.

Meisjes B1
Op 7 april veroverde Meisjes B1 het kampioenschap in hun poule. Door zelf met 4-0 te winnen van Accretos hielden de meiden de concurrentie uit Reuver achter zich. Meisjes B zal op de huldiging zijn met 8 speelsters en 3 trainers/coaches. 

Niveau 4.1
Het eerste kampioenschap dit jaar is behaald door Niveau 4.1. Op 16 december behaalde het team voldoende punten om de concurrentie in de poule achter zicht te laten. Het team zal met 6 speelsters en 3 trainers/coaches op de huldiging plaatsnemen. 

Heren 2
Het jonge herenteam eindigde als tweede in hun poule waarmee ze directe promotie afdwongen. Volgend jaar komt het team uit in de tweede klasse. Op de huldiging zal het team aanwezig zijn met 8 spelers en 1 trainer/coach. 

De huldiging start om 20.00 en zal tot ongeveer 21.00 duren. Aanmelden voor de familiedag is niet nodig om te komen naar de huldiging. Je bent van harte welkom!
De Technische Comissie en Jeugdcommissie is op dit moment druk bezig met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Daarvoor is ze nu bezig met de nieuwe teams op papier aan het zetten. Onlangs hebben spelende leden een uitnodiging gekregen voor het invullen van een vragenlijst. Die kon tot en met zondag 21 april ingevuld worden. Dit geeft belangrijke informatie voor het nieuwe seizoen voor de commissies. Voor de allerkleinsten, de CMVjeugd, is de nieuwe teamsamenstelling al ingeggaan. De andere teams worden begin mei bekend gemaakt. Voor vragen kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Martien van Duren treedt toe tot de Technische Commissie. Martien gaat samen met Marc Hurkens de lijnen uitzetten om de TC nieuw leven in te blazen. Martien is zeer bekend binnen de club en dan vooral op technisch gebied. Hij was eerder jeugdtrainer en ook trainer/coach van Dames 1 en Heren 1 en dat deed hij zeker verdienstelijk. Martien neemt min of  meer de plek over van Jos Engelen, die doet een stapje terug.  De Technische Commissie is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zitvolleybal 1 is zaterdag tweede geworden in de Nationale Beker. Het bekertoernooi werd voor het eerst in de geschiedenis gespeeld en heette offcieel de Dirk Kuyt Foundation Cup. Het toernooi werd gespeeld in Veenendaal. In totaal 7 teams streden om de beker. Holyoke wist zich te plaatsen in de finale tegen een bekende tegenstander: Apollo uit Mill. Maar de eindstrijd werd met 2-1 nipt verloren. De beslissende set ging met 16-14 naar Mill. De 'dubbel' zat er dus niet in voor Holyoke dat eerder dit jaar al voor de zesde keer op rij landskampioen werd. 
Welke kleur past er nou mooier bij Koningsdag? Holyoke-oranje natuurlijk! Een paar vrijwilligers laten zich namens onze volleybalclub zien. Dat gebeurt tijdens de festiviteiten op het Stevensplein bij de Hamar. Onze mensen geven uitleg over het mooie volleybalspel en zullen ook wat balspellen doen. Dat gebeurt van 14:00 tot 17:00 uur.
Het jeugdkamp is dit jaar van 15 t/m 18 augustus 2019 en we gaan flink op pad, want het thema is 'reizen'. je kunt je vanaf nu aanmelden op de website vie dit formulier. Aanmelden kan tot en met zondag 19 mei 2019. Deelname kost 35 euro per kind. Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op onze facebookpagina staat een foto van de poster.
Van elk BVC Holyoke-lid dat competitiewedstrijden bij de Nederlandse Volleybalbond speelt, is er een spelerskaart. Of je nu wedstrijdjes wil spelen bij niveau 1, bij een B-team of
bij het zitvolleybal, zonder een geldige spelerskaart mag dat niet. Een spelerskaart is geldig als je als spelend lid bent ingeschreven bij de NeVoBo. De  vereniging zorgt ervoor dat iedereen die aan NeVoBo wedstrijden deelneemt ook ingeschreven is. Daarover hoef je je dus geen zorgen te maken. De geldigheidsdatum staat op de kaart. Je kunt dus zelf zien wanneer jouw kaart verloopt. Elk jaar op 31 augustus verloopt de geldigheidsdatum van een aantal spelerskaarten. Dit jaar zijn dat er bij Holyoke bijna 30. Lees verder voor meer informatie over hoe je een nieuwe spelerskaart kunt krijgen.

Het is de aller-, aller-, allerlaatste wedstrijd van het seizoen voor onze club. En er staat nog steeds wat op het spel. Veteranen 2 speelt uit tegen Set Point en bij 0-4 winst houdt het nog steeds zicht op het kampioenschap. Lees verder voor meer info

Dames recreanten 1 speelde de laatste wedstrijd een week eerder dan gepland. Daarmee sloot ze de competitie winnend af want er werd met 3-1 gewonnen van Vokon. Een ander recreantenteam speelde nog gelijk. Lees verder voor alle uitslagen.