De TC van Holyoke bestaat op dit moment uit 1 lid, Marc Hurkens. Marc is bij de meeste van jullie wel bekend als (oud)speler of trainer. Sinds 2018 werkt Marc samen met het bestuur en een aantal mensen uit de vereniging aan een constructief beleid voor de senioren dames en heren selectie. En samen met de Jeugdcommissie ook aan de visie voor de jongste spelers van Holyoke.
Volgens de TC is het beleid, een handvat van waaruit de beslissingen worden genomen, maar altijd het spelplezier, veiligheid en belang van de individu en vrijwilligers in acht nemend. Het beleid maken we samen, en werkt alleen als we dit ook samen kunnen uitdragen. Daarom is het beleid ook een open groeidocument en kun jij, als je een punt hebt wat hieronder thuishoort, dit kenbaar maken aan ons. Want samen maken we Holyoke!

Hieronder zijn een aantal beleidsregels beschreven:
  • Iedere speler in een team heeft evenveel recht op speeltijd in een seizoen, de evenredige verdeling van deze tijd is voorbehouden aan de trainer/coach.
  • Wisselen, meespelen, meetrainen, onderling ruilen van spelers dient altijd via en met goedkeuring van de TC te geschieden! Dit voorkomt in veel gevallen misverstanden.
  • Competitie spelende teams niet onnodig groot maken, dit vermindert de speeltijd per individu aanzienlijk en is niet wenselijk.
  • Behandel iedereen met respect, iedereen is vrijwilliger en komt voor haar of zijn plezier naar onze club. Conflicten kunnen ontstaan, dat is heel normaal. Het wordt vervelend als die ergernissen uitmonden in conflicten die de sfeer en het succes van de samenwerking beïnvloedt. Blijf dus niet rondlopen met een probleem maar neem contact op met het bestuur of de TC.

Wil jij een bijdrage leveren aan het beleid of helpen bij de diverse taken van de TC dan meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator Technische Commissie:
Marc Hurkens
Technische Commissie: Twan Bongers

Contactpersoon Dames: Emy Curvers
Contactpersoon Heren: Rick Otoka
Contactpersoon Dames Recreanten: Thekla Verstegen
Contactpersoon Heren Veteranen: Henk Peeters 
Contactpersoon Zitvolleybal: Loek Hendrix

Onder verantwoording van de Technische Commisse: 

Wedstrijdsecretariaat, externe zaken: Erwin Otoka  contactpersoon Nevobo en wedstrijdwijzigingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Wesdstrijdsecretariaat, interne zaken: Erwin Otoka, wedstrijdschema, indeling kleedlokalen en velden en teamklappers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Binnensportcommissie Hamar: vacature
Materiaalbeheer: Jac Smeets Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Scheidsrechtercoördinator: Daphne van Oijen