logo Kalfirekopie
Clubsponsor 
Kalfire is een producent van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht door de familie van Melick. Een bedrijf dat nog altijd is gevestigd op het industrieterrein in Belfeld.

https://kalfire.com/Seogi logo


Shirtsponsor Heren 1
Seogi is uw specialist in Internet Marketing. Door de mogelijkheden van internet optimaal te gebruiken maken wij uw website effectiever. Samen met u zorgen we er voor dat uw doelgroep uw website beter vindt. Wij realiseren een uiterst gebruiksvriendelijke website en begeleiden u bij zoekmachine-adverteren. Met uw input optimaliseren wij uw internetactiviteiten. Zo haalt uw organisatie meer uit internet. Seogi zorgt voor effectievere websites!

www.seogi.nl 
marcandlogo
Shirtsponsor Zitvolleybal 1, trainingspaksponsor Heren 1 en vormgeving en drukwerk
Reclamebureau marcand - marketing en vormgeving is gestart in Venlo in 2009. Marcand biedt jou als ondernemer een zo breed mogelijk aanbod van producten en diensten, van logo, concept, tot complete campagne voor jouw product of dienst, kortom een allround reclamebureau. Een partner in creatieve ideeën en uitvoering. Een markante, no-nonsense aanpak.
www.marcand.nl 
FairShare FG Seacon fc

Sponsor Zitvolleybal 1 
Fonds Gehandicaptensport samen met !% Fairshare van Seacon Logistics zetten zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. Fonds Gehandicaptensport werkt hier hard aan door middel van het geven van voorlichting, het werven van (financiële) middelen en het toekennen van subsidies aan onze doelgroep.
www.fondsgehandicaptensport.nl
www.seaconlogistics.com 
hp curvers
Shirtsponsor jeugd 
H.P Curvers BV en zijn team biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.
www.tandartsenreuver.nl
brookberries
Shirtsponsor Heren Veteranen en aardbeienactie
Dings Aardbeien en Brookberries zijn in 15 jaar uitgegroeid tot de specialist in aardbeien in kassen. Op 4 locaties in de gemeente Venlo worden met de modernste technieken op de meest milieu verantwoorde manier jaar rond aardbeien geteeld van topkwaliteit.
www.dingsaardbeien.nl COVA logo jpg

Shirtsponsor Niveau-jeugd
Cova Personeelsdiensten bemiddelt in enthousiaste en betrouwbare medewerkers voor korte en langere perioden. Sinds het ontstaan in het jaar 2000 heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een volwaardig uitzendbureau met een goede naam, vooral in de tuinbouwsector. Cova is inmiddels ook actief in de logistiek en de voedingssector, vooral in de groente- en vleesverwerkende industrie.